Duffels Slaapcomfort Wagemans

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Duffels Slaapcomfort Wagemans
Private companiesFurniture and Fixtures • Duffels Slaapcomfort Wagemans

Contactgegevens Duffels Slaapcomfort Wagemans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duffels Slaapcomfort Wagemans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duffels Slaapcomfort Wagemans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kiliaanstraat 22; 2570; Duffel, België

Telefoon (phone): 015 31 15 75 (+32-015 31 15 75) 015 31 15 75 (+32-015 31 15 75)

Fax (fax): 015 31 15 75; 015 32 28 20 (+32-015 31 15 75; 015 32 28 20) 015 31 15 75; 015 32 28 20 (+32-015 31 15 75; 015 32 28 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duffels Slaapcomfort Wagemans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duffels Slaapcomfort Wagemans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duffels Slaapcomfort Wagemans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duffels Slaapcomfort Wagemans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duffels Slaapcomfort Wagemans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duffels Slaapcomfort Wagemans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duffels Slaapcomfort Wagemans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duffels Slaapcomfort Wagemans
Products information Duffels Slaapcomfort Wagemans

BTW identificatienummer (tax): BE07149597167
Ondernemingsnummer: 9582794189
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Beds & mattresses - Retail

Product categorie (product category): Blankets and bedspreads - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duffels Slaapcomfort Wagemans
(Get full report from official database of BE for Duffels Slaapcomfort Wagemans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duffels Slaapcomfort Wagemans
Addition kinds of activities for Duffels Slaapcomfort Wagemans

282400. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
393103. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts
01739907. Tung moerbos | Tung nut grove
20850104. Graanalcohol voor medische doeleinden | Grain alcohol for medicinal purposes
28190916. Kwikoxiden | Mercury oxides
34790219. Roestbestendig (heet dompelen) van metalen en gevormde producten | Rust proofing (hot dipping) of metals and formed products
34969907. Garment hangers, gemaakt van aangekochte draad | Garment hangers, made from purchased wire
35850601. Ontvochtigers elektrische, behalve draagbare | Dehumidifiers electric, except portable
38269901. Automatische chemische analysatoren | Automatic chemical analyzers

Werken bij Duffels Slaapcomfort Wagemans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duffels Slaapcomfort Wagemans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duffels Slaapcomfort Wagemans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duffels Slaapcomfort Wagemans. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalverkoper (M/V) vloeren en tegels (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonzaalverkoper (M/V) voor een winkel te Boortmeerbeek. Jouw taken: - Je ontvangt de klanten persoonlijk in de showroom en leidt hen rond. - Je analyseert hun vragen en wensen en stelt hen de juiste prijs/kwaliteits producten voor. - Je stelt de offerte op en sluit de verkoop tevens af. - Je plaats per klant de bestelling en volgt deze ook nauwlettend op. - Je behandelt alle klachten van de klanten. - Je doet niet aan hard-selling maar weet je klanten te imponeren en te overtuigen.

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Lasgroepmedewerkers (Assen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent vertrouwd met meerdere soorten laswerk (halfautomaten, menggas, robotlassen) en je hebt inzicht in lasdraadvariaties en draadgeleiders. Je stelt zelfstandig lastoestellen en werkposten met behulp van hecht-, las- of afstelmallen. Je controleert de eerste producten volgens tekening en brengt waar nodig correcties aan. Buiten het lassen sta je ook in voor een aantal nevenbewerkingen (opstarten/stoppen, procescontrolemetingen, ingrijpen bij storingen, snijbranden, afwerken, slijpen, schuren, monteren).

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent boekhouding (m/v) in Wetteren. (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Jobstudent boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Wetteren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant zijn: Aan- & verkoopfacturen inboeken; Financiële verrichtingen inboeken; BTW aangiftes voorbereiden. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

  • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DW COPPER

    Type: Vaste Job

    • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

  • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: G4S

    Type: Zelfstandige activiteit

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

Zoek naar antwoorden van Duffels Slaapcomfort Wagemans in sociale netwerken
Look for responds of Duffels Slaapcomfort Wagemans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duffels Slaapcomfort Wagemans. Laat een reactie achter voor Duffels Slaapcomfort Wagemans. Duffels Slaapcomfort Wagemans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duffels Slaapcomfort Wagemans. Leave a respond for Duffels Slaapcomfort Wagemans. Duffels Slaapcomfort Wagemans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duffels Slaapcomfort Wagemans op de google maps. Adres en contacten Duffels Slaapcomfort Wagemans
Location of Duffels Slaapcomfort Wagemans on the google maps. Address and contacts of Duffels Slaapcomfort Wagemans

Andere gerelateerde bedrijven als come Duffels Slaapcomfort Wagemans Duffels Slaapcomfort Wagemans: FLDMDNET CVBA | FRANCOIS | Video Forum | U. S. T. | Den Toren

Other related companies as Duffels Slaapcomfort Wagemans: FLDMDNET CVBA | FRANCOIS | Video Forum | U. S. T. | Den Toren

Duffels Slaapcomfort Wagemans is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Duffels Slaapcomfort Wagemans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07149597167. Het bedrijf Duffels Slaapcomfort Wagemans bevindt zich op het adres: Kiliaanstraat 22; 2570; Duffel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 832,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Blankets and bedspreads - Retail. Lijst met producten zijn Beds & mattresses - Retail.
De hoofdactiviteit van Duffels Slaapcomfort Wagemans is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duffels Slaapcomfort Wagemans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duffels Slaapcomfort Wagemans, openstaande posities, locatie van Duffels Slaapcomfort Wagemans op de kaart.

Duffels Slaapcomfort Wagemans is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Duffels Slaapcomfort Wagemans, company assigned to the tax number BE07149597167. The company Duffels Slaapcomfort Wagemans is located at the address: Kiliaanstraat 22; 2570; Duffel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 832,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Blankets and bedspreads - Retail. List of products are Beds & mattresses - Retail.
The main activity of Duffels Slaapcomfort Wagemans is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Duffels Slaapcomfort Wagemans is not available. You also can look at reviews of Duffels Slaapcomfort Wagemans, open positions, location of Duffels Slaapcomfort Wagemans on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duffels Slaapcomfort Wagemans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duffels Slaapcomfort Wagemans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duffels Slaapcomfort Wagemans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duffels Slaapcomfort Wagemans, employees, financial statistics.