VAN ELEWIJK

Contactgegevens VAN ELEWIJK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN ELEWIJK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN ELEWIJK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RONKEL 5; 1780; WEMMEL/WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24601269 (+32-24601269) 24601269 (+32-24601269)

Fax (fax): +32 (61) 266-67-97 +32 (61) 266-67-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN ELEWIJK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN ELEWIJK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN ELEWIJK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN ELEWIJK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN ELEWIJK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN ELEWIJK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN ELEWIJK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN ELEWIJK
Products information VAN ELEWIJK

BTW identificatienummer (tax): BE08479766845
Ondernemingsnummer: 3937744140
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 573,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activités: Nettoyage de Tapis.. Activités: Nettoyage à Sec, Blanchisserie.. Types de Vêtements: Vêtements en Cuir.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries. Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Vêtements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN ELEWIJK
(Get full report from official database of BE for VAN ELEWIJK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN ELEWIJK
Addition kinds of activities for VAN ELEWIJK

14990403. Emery mijnbouw | Emery mining
30890102. Dozen, kunststoffen | Boxes, plastics
30899917. Nieuwigheden, kunststoffen | Novelties, plastics
38260109. Polariscopes | Polariscopes
51599901. varkenshaar | Bristles
61110104. Overheidslening voor de nationale hypotheek | Government national mortgage association
73890403. Batik werk | Batik work

Werken bij VAN ELEWIJK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN ELEWIJK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN ELEWIJK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN ELEWIJK. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

  • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

  • Chauffeur CE (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het wagenpark. Twee dagen per week vervoer je goederen naar klanten in Nederland (met overnachting). De andere dagen zal je vnl. klanten in België bevoorraden.

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BEERNEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Beernem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

Zoek naar antwoorden van VAN ELEWIJK in sociale netwerken
Look for responds of VAN ELEWIJK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN ELEWIJK. Laat een reactie achter voor VAN ELEWIJK. VAN ELEWIJK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN ELEWIJK. Leave a respond for VAN ELEWIJK. VAN ELEWIJK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN ELEWIJK op de google maps. Adres en contacten VAN ELEWIJK
Location of VAN ELEWIJK on the google maps. Address and contacts of VAN ELEWIJK

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN ELEWIJK VAN ELEWIJK: TRAITEUR EDMAR | Sarlar | VID?O CLUB ST.JULIEN | JOHAN MONTENS | DESCHRYVER WILLY & Zn

Other related companies as VAN ELEWIJK: TRAITEUR EDMAR | Sarlar | VID?O CLUB ST.JULIEN | JOHAN MONTENS | DESCHRYVER WILLY & Zn

VAN ELEWIJK is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN ELEWIJK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08479766845. Het bedrijf VAN ELEWIJK bevindt zich op het adres: RONKEL 5; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 573,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Vêtements. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage de Tapis.. Activités: Nettoyage à Sec, Blanchisserie.. Types de Vêtements: Vêtements en Cuir..
De hoofdactiviteit van VAN ELEWIJK is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN ELEWIJK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN ELEWIJK, openstaande posities, locatie van VAN ELEWIJK op de kaart.

VAN ELEWIJK is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN ELEWIJK, company assigned to the tax number BE08479766845. The company VAN ELEWIJK is located at the address: RONKEL 5; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 573,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Blanchisseries and teintureries. Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Vêtements. List of products are Activités: Nettoyage de Tapis.. Activités: Nettoyage à Sec, Blanchisserie.. Types de Vêtements: Vêtements en Cuir..
The main activity of VAN ELEWIJK is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN ELEWIJK is not available. You also can look at reviews of VAN ELEWIJK, open positions, location of VAN ELEWIJK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN ELEWIJK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN ELEWIJK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN ELEWIJK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN ELEWIJK, employees, financial statistics.