WASSALON MR. WASH

Contactgegevens WASSALON MR. WASH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASSALON MR. WASH: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASSALON MR. WASH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JAKOBSSTRAAT 33; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50336411 (+32-50336411) 50336411 (+32-50336411)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASSALON MR. WASH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASSALON MR. WASH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASSALON MR. WASH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASSALON MR. WASH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASSALON MR. WASH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASSALON MR. WASH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASSALON MR. WASH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASSALON MR. WASH
Products information WASSALON MR. WASH

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Salon-Lavoir.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASSALON MR. WASH
(Get full report from official database of BE for WASSALON MR. WASH)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASSALON MR. WASH
Addition kinds of activities for WASSALON MR. WASH

275401. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
365100. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
839999. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec
22810209. Rayon garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Rayon yarn, spun: made from purchased staple
28190910. Loodverbindingen of zouten, anorganisch, niet gebruikt in pigmenten | Lead compounds or salts, inorganic, not used in pigments
51539901. Graan liften | Grain elevators
86610106. Katholieke kerk | Catholic church

Werken bij WASSALON MR. WASH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASSALON MR. WASH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASSALON MR. WASH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASSALON MR. WASH. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar operatoren die in 2-ploegen willen werken. Jouw takenpakket: - Bedienen van lamineermachine - Machine onderhouden - Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • Elektromechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken momenteel voor snelle opstart regio Gent een electromechanieker 2 ploegen. Zelfstandig een machinepark elektrisch en mechanisch onderhouden

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • halfautomaat lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van technische schema's ben je verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen van verschillende constructies.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van WASSALON MR. WASH in sociale netwerken
Look for responds of WASSALON MR. WASH in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASSALON MR. WASH. Laat een reactie achter voor WASSALON MR. WASH. WASSALON MR. WASH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASSALON MR. WASH. Leave a respond for WASSALON MR. WASH. WASSALON MR. WASH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASSALON MR. WASH op de google maps. Adres en contacten WASSALON MR. WASH
Location of WASSALON MR. WASH on the google maps. Address and contacts of WASSALON MR. WASH

Andere gerelateerde bedrijven als come WASSALON MR. WASH WASSALON MR. WASH: Van Der Plas A | SAMDIM | KATIE LAMBERT | V.C. JUMET | Y. KANZI

Other related companies as WASSALON MR. WASH: Van Der Plas A | SAMDIM | KATIE LAMBERT | V.C. JUMET | Y. KANZI

WASSALON MR. WASH is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASSALON MR. WASH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf WASSALON MR. WASH bevindt zich op het adres: SINT-JAKOBSSTRAAT 33; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Salon-Lavoir..
De hoofdactiviteit van WASSALON MR. WASH is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASSALON MR. WASH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASSALON MR. WASH, openstaande posities, locatie van WASSALON MR. WASH op de kaart.

WASSALON MR. WASH is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASSALON MR. WASH, company assigned to the tax number BE02009368896. The company WASSALON MR. WASH is located at the address: SINT-JAKOBSSTRAAT 33; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Salon-Lavoir..
The main activity of WASSALON MR. WASH is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WASSALON MR. WASH is not available. You also can look at reviews of WASSALON MR. WASH, open positions, location of WASSALON MR. WASH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASSALON MR. WASH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASSALON MR. WASH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASSALON MR. WASH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASSALON MR. WASH, employees, financial statistics.