CLEAN EXPERT

Contactgegevens CLEAN EXPERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEAN EXPERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEAN EXPERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASTRICHTERSTRAAT 49B18; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11228478 (+32-11228478) 11228478 (+32-11228478)

Fax (fax): +32 (82) 497-16-47 +32 (82) 497-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEAN EXPERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEAN EXPERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEAN EXPERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEAN EXPERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEAN EXPERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEAN EXPERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEAN EXPERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEAN EXPERT
Products information CLEAN EXPERT

BTW identificatienummer (tax): BE09900024414
Ondernemingsnummer: 9079071044
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Activités: Blanchisserie Industrielle, Nettoyage à Sec Industriel, Blanchisserie, Nettoyage à Sec. Services: Ramassage & Livraison à Domicile.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEAN EXPERT
(Get full report from official database of BE for CLEAN EXPERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEAN EXPERT
Addition kinds of activities for CLEAN EXPERT

335100. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
02730200. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
35230502. Gronden maaimachine | Grounds mowing equipment
35770201. Papierband (computer) apparatuur: stoten, lezers, enz. | Paper tape (computer) equipment: punches, readers, etc.
36340303. Ontvochtigers, elektrisch: kamer | Dehumidifiers, electric: room

Werken bij CLEAN EXPERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEAN EXPERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEAN EXPERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEAN EXPERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Operatiekwartier Voltijds, Regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige met ervaring op het operatiekwartier? Heb jij ervaring met anesthesie? Wil jij graag werken in een ziekenhuis? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in Ieper zijn wij op zoek naar verpleegkundige om hun team in het operatiekwartier te versterken. Als verpleegkundige in het operatiekwartier bereid je het Operatiekwartier voor. Alsook, assisteer je de arts en de anesthesist en begeleid je patiënten (zowel verpleegkundig als psychosociaal) om een veilig en vlot verloop van de ingreep te garanderen.

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Operator - 2 ploegen - Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hout verwerkend bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar operatoren.

  • TIG BUIGLASSER - DAGWERK - REGIO ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een TIG-lasser voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal. Je werkt in de werkplaats of op de werven in de buurt. Je vertrekt elke dag met je collega's vanuit het bedrijf in Roeselare.

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van CLEAN EXPERT in sociale netwerken
Look for responds of CLEAN EXPERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEAN EXPERT. Laat een reactie achter voor CLEAN EXPERT. CLEAN EXPERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEAN EXPERT. Leave a respond for CLEAN EXPERT. CLEAN EXPERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEAN EXPERT op de google maps. Adres en contacten CLEAN EXPERT
Location of CLEAN EXPERT on the google maps. Address and contacts of CLEAN EXPERT

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEAN EXPERT CLEAN EXPERT: Val de Lienne ASBL | RENE JONET | TECHNIKO | MURIEL GOSSELAIN | ALPHA - CHEM

Other related companies as CLEAN EXPERT: Val de Lienne ASBL | RENE JONET | TECHNIKO | MURIEL GOSSELAIN | ALPHA - CHEM

CLEAN EXPERT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLEAN EXPERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09900024414. Het bedrijf CLEAN EXPERT bevindt zich op het adres: MAASTRICHTERSTRAAT 49B18; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 800,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Blanchisserie Industrielle, Nettoyage à Sec Industriel, Blanchisserie, Nettoyage à Sec. Services: Ramassage & Livraison à Domicile..
De hoofdactiviteit van CLEAN EXPERT is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEAN EXPERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEAN EXPERT, openstaande posities, locatie van CLEAN EXPERT op de kaart.

CLEAN EXPERT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLEAN EXPERT, company assigned to the tax number BE09900024414. The company CLEAN EXPERT is located at the address: MAASTRICHTERSTRAAT 49B18; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 800,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Blanchisserie Industrielle, Nettoyage à Sec Industriel, Blanchisserie, Nettoyage à Sec. Services: Ramassage & Livraison à Domicile..
The main activity of CLEAN EXPERT is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEAN EXPERT is not available. You also can look at reviews of CLEAN EXPERT, open positions, location of CLEAN EXPERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEAN EXPERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEAN EXPERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEAN EXPERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEAN EXPERT, employees, financial statistics.