COMPARTNERS TECH BVBA

Contactgegevens COMPARTNERS TECH BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPARTNERS TECH BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPARTNERS TECH BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenstraat 108; 3001; Leuven (Heverlee), België

Telefoon (phone): 016 40 50 10; 0477 23 77 77 (+32-016 40 50 10; 0477 23 77 77) 016 40 50 10; 0477 23 77 77 (+32-016 40 50 10; 0477 23 77 77)

Fax (fax): 016 40 91 65 (+32-016 40 91 65) 016 40 91 65 (+32-016 40 91 65)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPARTNERS TECH BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPARTNERS TECH BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPARTNERS TECH BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPARTNERS TECH BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPARTNERS TECH BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPARTNERS TECH BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPARTNERS TECH BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPARTNERS TECH BVBA
Products information COMPARTNERS TECH BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06920532226
Ondernemingsnummer: 2900360107
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 898,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Telephone apparatus & accessories; Restaurants - Installation & equipment; Vending machines

Product categorie (product category): Billiard - Equipment and Supplie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPARTNERS TECH BVBA
(Get full report from official database of BE for COMPARTNERS TECH BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPARTNERS TECH BVBA
Addition kinds of activities for COMPARTNERS TECH BVBA

5147. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
6141. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
34890000. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
49530301. Dumps, werking van | Dumps, operation of
64110306. Titel verzekeringsagenten | Title insurance agents
73890902. Controleer de validatie service | Check validation service
73891306. Notarisgenoten | Notary publics

Werken bij COMPARTNERS TECH BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPARTNERS TECH BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPARTNERS TECH BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPARTNERS TECH BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpboekhouder - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder voor een bedrijf in de automotive sector gelegen in Sint-Niklaas. Het gaat om een uitzendopdracht voor al zeker 1 maand. Onze klant is een verdeler van premium merken in de automotive sector. Je zal samenwerken met 2 collega's op de boekhouding, die dringend operationele ondersteuning nodig hebben. De plaats van tewerkstelling is Sint-Niklaas en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Jouw takenpakket bestaat uit: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken in Je verzorgt de kasboekingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wolvertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ARDOOIE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulpen regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: EASY LIFE WILRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten regio Sint-Niklaas! Je poetst (stofzuigen, dweilen, ramen lappen,...) bij particulieren thuis.

 • Jobstudent houtbewerking (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Studentenjob

  Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

 • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Traineeship Banking (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Vaste Job

  Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

 • Werfleider infrastructuurwerken (Bouw klasse 8) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een werfleider infrastructuurwerken.


  Als werfleider infrastructuurwerken ben jij verantwoordelijk voor:
  - Coördinatie van de werven
  - Nauwe samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers
  - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten
  - Efficiënt, veilig en stipt uitvoeren van de projecten

 • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

Zoek naar antwoorden van COMPARTNERS TECH BVBA in sociale netwerken
Look for responds of COMPARTNERS TECH BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPARTNERS TECH BVBA. Laat een reactie achter voor COMPARTNERS TECH BVBA. COMPARTNERS TECH BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPARTNERS TECH BVBA. Leave a respond for COMPARTNERS TECH BVBA. COMPARTNERS TECH BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPARTNERS TECH BVBA op de google maps. Adres en contacten COMPARTNERS TECH BVBA
Location of COMPARTNERS TECH BVBA on the google maps. Address and contacts of COMPARTNERS TECH BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPARTNERS TECH BVBA COMPARTNERS TECH BVBA: VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK | TOPO FAMENNE | LABO ARTI | 4D Select NV | Theuns I

Other related companies as COMPARTNERS TECH BVBA: VAN CAUWENBERGE- SOMERLINCK | TOPO FAMENNE | LABO ARTI | 4D Select NV | Theuns I

COMPARTNERS TECH BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPARTNERS TECH BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06920532226. Het bedrijf COMPARTNERS TECH BVBA bevindt zich op het adres: Groenstraat 108; 3001; Leuven (Heverlee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 898,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Billiard - Equipment and Supplie. Lijst met producten zijn Telephone apparatus & accessories; Restaurants - Installation & equipment; Vending machines.
De hoofdactiviteit van COMPARTNERS TECH BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPARTNERS TECH BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPARTNERS TECH BVBA, openstaande posities, locatie van COMPARTNERS TECH BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COMPARTNERS TECH BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPARTNERS TECH BVBA, company assigned to the tax number BE06920532226. The company COMPARTNERS TECH BVBA is located at the address: Groenstraat 108; 3001; Leuven (Heverlee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 898,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Billiard - Equipment and Supplie. List of products are Telephone apparatus & accessories; Restaurants - Installation & equipment; Vending machines.
The main activity of COMPARTNERS TECH BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPARTNERS TECH BVBA is not available. You also can look at reviews of COMPARTNERS TECH BVBA, open positions, location of COMPARTNERS TECH BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPARTNERS TECH BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPARTNERS TECH BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPARTNERS TECH BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPARTNERS TECH BVBA, employees, financial statistics.