DEN BEMPD SPORTCENTRUM

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • DEN BEMPD SPORTCENTRUM
Private companiesFurniture and Fixtures • DEN BEMPD SPORTCENTRUM

Contactgegevens DEN BEMPD SPORTCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEN BEMPD SPORTCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEN BEMPD SPORTCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 40; 2470; RETIE, België

Telefoon (phone): 14377979 (+32-14377979) 14377979 (+32-14377979)

Fax (fax): +32 (56) 240-70-38 +32 (56) 240-70-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEN BEMPD SPORTCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEN BEMPD SPORTCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEN BEMPD SPORTCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEN BEMPD SPORTCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEN BEMPD SPORTCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEN BEMPD SPORTCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEN BEMPD SPORTCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEN BEMPD SPORTCENTRUM
Products information DEN BEMPD SPORTCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE01260101318
Ondernemingsnummer: 8673400878
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DEN BEMPD SPORTCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Biljart- and snookerzalen; Restaurants; Ruimtes voor conferenties, recepties and feesten; Sportcentra; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEN BEMPD SPORTCENTRUM
(Get full report from official database of BE for DEN BEMPD SPORTCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEN BEMPD SPORTCENTRUM
Addition kinds of activities for DEN BEMPD SPORTCENTRUM

222100. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
267401. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
544100. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
20230204. Geconcentreerde wei | Concentrated whey
20450113. Zelfstijgende bloem: van gekochte bloem | Self-rising flour: from purchased flour
30890216. Servies, kunststoffen | Tableware, plastics
33120000. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
35359903. Overhead transportsystemen | Overhead conveyor systems
50659903. Beveiligingsapparatuur en -systemen | Security control equipment and systems

Werken bij DEN BEMPD SPORTCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEN BEMPD SPORTCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEN BEMPD SPORTCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEN BEMPD SPORTCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

    Regio: LEISELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

  • Enthousiaste lasser halfautomaat (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Arendonk zijn we op zoek naar een gedreven lasser. Heeft een halfautomatisch lasapparaat geen geheimen meer voor jou? Dan ben jij degene die we zoeken! Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected] of 014404330

  • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Alveringem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zottegem 8 u per week (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Zottegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

  • Conseillère en beauté médias sociaux - revenue supplémentaire de la maison (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous aimez le maquillage? Vous êtes heureux de donner des conseils? Vous aimez travailler avec les médias sociaux? Vous aimez faire des selfies Vous aimez faire des tutoriels en direct via vidéo ou facebook Actuellement, nous voulons élargir notre public cible via les médias sociaux. Pour cela, nous recherchons des utilisateurs fluides, spontanés, dynamiques et entreprenants de Facebook et / ou Instagram.

Zoek naar antwoorden van DEN BEMPD SPORTCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of DEN BEMPD SPORTCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEN BEMPD SPORTCENTRUM. Laat een reactie achter voor DEN BEMPD SPORTCENTRUM. DEN BEMPD SPORTCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEN BEMPD SPORTCENTRUM. Leave a respond for DEN BEMPD SPORTCENTRUM. DEN BEMPD SPORTCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEN BEMPD SPORTCENTRUM op de google maps. Adres en contacten DEN BEMPD SPORTCENTRUM
Location of DEN BEMPD SPORTCENTRUM on the google maps. Address and contacts of DEN BEMPD SPORTCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come DEN BEMPD SPORTCENTRUM DEN BEMPD SPORTCENTRUM: Van Rossen R | Wouters Geert | ANNA-MARIA VAN ROMPAEY | ANDREAS DELBAEN | EMANUEL VAN MEERVELDE

Other related companies as DEN BEMPD SPORTCENTRUM: Van Rossen R | Wouters Geert | ANNA-MARIA VAN ROMPAEY | ANDREAS DELBAEN | EMANUEL VAN MEERVELDE

DEN BEMPD SPORTCENTRUM is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEN BEMPD SPORTCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01260101318. Het bedrijf DEN BEMPD SPORTCENTRUM bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 40; 2470; RETIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 350,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Biljart- and snookerzalen; Restaurants; Ruimtes voor conferenties, recepties and feesten; Sportcentra; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in DEN BEMPD SPORTCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEN BEMPD SPORTCENTRUM is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEN BEMPD SPORTCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEN BEMPD SPORTCENTRUM, openstaande posities, locatie van DEN BEMPD SPORTCENTRUM op de kaart.

DEN BEMPD SPORTCENTRUM is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEN BEMPD SPORTCENTRUM, company assigned to the tax number BE01260101318. The company DEN BEMPD SPORTCENTRUM is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 40; 2470; RETIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 350,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Biljart- and snookerzalen; Restaurants; Ruimtes voor conferenties, recepties and feesten; Sportcentra; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in DEN BEMPD SPORTCENTRUM were not found.
The main activity of DEN BEMPD SPORTCENTRUM is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEN BEMPD SPORTCENTRUM is not available. You also can look at reviews of DEN BEMPD SPORTCENTRUM, open positions, location of DEN BEMPD SPORTCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEN BEMPD SPORTCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEN BEMPD SPORTCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEN BEMPD SPORTCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEN BEMPD SPORTCENTRUM, employees, financial statistics.