F. VAN DEN SCHOOR

Contactgegevens F. VAN DEN SCHOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F. VAN DEN SCHOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

F. VAN DEN SCHOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAERESTRAAT 1BA; 2560; NIJLEN, België

Telefoon (phone): 34807834 (+32-34807834) 34807834 (+32-34807834)

Fax (fax): +32 (19) 840-59-17 +32 (19) 840-59-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F. VAN DEN SCHOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F. VAN DEN SCHOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F. VAN DEN SCHOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F. VAN DEN SCHOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F. VAN DEN SCHOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F. VAN DEN SCHOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F. VAN DEN SCHOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F. VAN DEN SCHOOR
Products information F. VAN DEN SCHOOR

BTW identificatienummer (tax): BE03621612548
Ondernemingsnummer: 7701660156
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activités: Taille de Diamants.

Product categorie (product category): Bijoux Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F. VAN DEN SCHOOR
(Get full report from official database of BE for F. VAN DEN SCHOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor F. VAN DEN SCHOOR
Addition kinds of activities for F. VAN DEN SCHOOR

509201. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
22840301. Haakdraad | Crochet thread
49530303. Slibafvoerplaatsen | Sludge disposal sites
50820400. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
52310300. Muurbedekkingen | Wallcoverings
65310100. Makelaars in onroerend goed en agenten | Real estate brokers and agents
73359904. Nog steeds en dia bestanden productie | Still and slide file production

Werken bij F. VAN DEN SCHOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F. VAN DEN SCHOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F. VAN DEN SCHOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F. VAN DEN SCHOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Assistent ploegbaas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de ploegbaas ben je verantwoordelijk voor volgende taken: - Planningen opmaken - Team van operatoren aansturen - Opvangen van het verlof van ploegbazen - Processen opvolgen en verbeteringen voorstellen

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Monteur (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -mechanische samenbouw van installaties -aansluitingen hydrauliek -aansluitingen pneumatiek -instrumentatie plaatsen en installatie bekabelen -testen van elk onderdeel voor verzending -corrigeren van punten voor verzending -demonteren en klaarzetten voor transport

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • STAGAIR(E) Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdevelopment. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdeveloper. Als stagiair webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van F. VAN DEN SCHOOR in sociale netwerken
Look for responds of F. VAN DEN SCHOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor F. VAN DEN SCHOOR. Laat een reactie achter voor F. VAN DEN SCHOOR. F. VAN DEN SCHOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F. VAN DEN SCHOOR. Leave a respond for F. VAN DEN SCHOOR. F. VAN DEN SCHOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F. VAN DEN SCHOOR op de google maps. Adres en contacten F. VAN DEN SCHOOR
Location of F. VAN DEN SCHOOR on the google maps. Address and contacts of F. VAN DEN SCHOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come F. VAN DEN SCHOOR F. VAN DEN SCHOOR: LAUREYS WILLY | RUSTHUIS ST.ANNA | Van Der Bracht J | P.Ha.R. ASBL | HUIS ELISA

Other related companies as F. VAN DEN SCHOOR: LAUREYS WILLY | RUSTHUIS ST.ANNA | Van Der Bracht J | P.Ha.R. ASBL | HUIS ELISA

F. VAN DEN SCHOOR is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F. VAN DEN SCHOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03621612548. Het bedrijf F. VAN DEN SCHOOR bevindt zich op het adres: VAERESTRAAT 1BA; 2560; NIJLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bijoux Fab. Lijst met producten zijn Activités: Taille de Diamants..
De hoofdactiviteit van F. VAN DEN SCHOOR is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F. VAN DEN SCHOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F. VAN DEN SCHOOR, openstaande posities, locatie van F. VAN DEN SCHOOR op de kaart.

F. VAN DEN SCHOOR is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is F. VAN DEN SCHOOR, company assigned to the tax number BE03621612548. The company F. VAN DEN SCHOOR is located at the address: VAERESTRAAT 1BA; 2560; NIJLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 581,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bijoux Fab. List of products are Activités: Taille de Diamants..
The main activity of F. VAN DEN SCHOOR is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of F. VAN DEN SCHOOR is not available. You also can look at reviews of F. VAN DEN SCHOOR, open positions, location of F. VAN DEN SCHOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F. VAN DEN SCHOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F. VAN DEN SCHOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F. VAN DEN SCHOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F. VAN DEN SCHOOR, employees, financial statistics.