FIDENZIANA

Contactgegevens FIDENZIANA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIDENZIANA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIDENZIANA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RINGLAAN 34; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56360676 (+32-56360676) 56360676 (+32-56360676)

Fax (fax): +32 (81) 600-61-17 +32 (81) 600-61-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIDENZIANA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIDENZIANA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIDENZIANA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIDENZIANA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIDENZIANA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIDENZIANA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIDENZIANA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIDENZIANA
Products information FIDENZIANA

BTW identificatienummer (tax): BE05223144531
Ondernemingsnummer: 1620452880
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 157,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types d'Articles: Bijoux Imitations.

Product categorie (product category): Bijouteries and horlogeries. Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIDENZIANA
(Get full report from official database of BE for FIDENZIANA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIDENZIANA
Addition kinds of activities for FIDENZIANA

233599. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
20539910. Gistgoed, zoet: bevroren | Yeast goods, sweet: frozen
34969910. Keukengerei | Kitchen wire goods
37140703. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
50850901. Kettingen, krachtoverbrenging | Chains, power transmission
59619922. Speelgoed en spelletjes (inclusief poppen en modellen), postorder | Toys and games (including dolls and models), mail order
73599911. Verhuur van gereedschap | Tool rental
94410404. Administratie van sociale en mannelijke programma's, lokale overheid | Administration of social and manpower programs, local government

Werken bij FIDENZIANA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIDENZIANA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIDENZIANA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIDENZIANA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

  • Productiearbeider (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Mechanische montage - Algemeen magazijn werk

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van FIDENZIANA in sociale netwerken
Look for responds of FIDENZIANA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIDENZIANA. Laat een reactie achter voor FIDENZIANA. FIDENZIANA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIDENZIANA. Leave a respond for FIDENZIANA. FIDENZIANA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIDENZIANA op de google maps. Adres en contacten FIDENZIANA
Location of FIDENZIANA on the google maps. Address and contacts of FIDENZIANA

Andere gerelateerde bedrijven als come FIDENZIANA FIDENZIANA: Dekoratie Hugo Verbeeck BVBA | Scale Models SPRL | Schmitz M | Kompanie Punt Komma CV | ROGER VANOVERBERGHE

Other related companies as FIDENZIANA: Dekoratie Hugo Verbeeck BVBA | Scale Models SPRL | Schmitz M | Kompanie Punt Komma CV | ROGER VANOVERBERGHE

FIDENZIANA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIDENZIANA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05223144531. Het bedrijf FIDENZIANA bevindt zich op het adres: RINGLAAN 34; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 157,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bijouteries and horlogeries. Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Bijoux Imitations..
De hoofdactiviteit van FIDENZIANA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIDENZIANA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIDENZIANA, openstaande posities, locatie van FIDENZIANA op de kaart.

FIDENZIANA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIDENZIANA, company assigned to the tax number BE05223144531. The company FIDENZIANA is located at the address: RINGLAAN 34; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 157,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bijouteries and horlogeries. Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Types d'Articles: Bijoux Imitations..
The main activity of FIDENZIANA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FIDENZIANA is not available. You also can look at reviews of FIDENZIANA, open positions, location of FIDENZIANA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIDENZIANA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIDENZIANA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIDENZIANA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIDENZIANA, employees, financial statistics.