Motocenter Van Trimpont

Contactgegevens Motocenter Van Trimpont: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Motocenter Van Trimpont: address, phone, fax, email, website, opening hours

Motocenter Van Trimpont

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groteweg 103; 9500; Geraardsbergen, België

Telefoon (phone): 054 41 64 63 (+32-054 41 64 63) 054 41 64 63 (+32-054 41 64 63)

Fax (fax): 054 41 58 28 (+32-054 41 58 28) 054 41 58 28 (+32-054 41 58 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Motocenter Van Trimpont: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Motocenter Van Trimpont"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Motocenter Van Trimpont"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Motocenter Van Trimpont, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Motocenter Van Trimpont. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Motocenter Van Trimpont, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Motocenter Van Trimpont. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Motocenter Van Trimpont
Products information Motocenter Van Trimpont

BTW identificatienummer (tax): BE04841094970
Ondernemingsnummer: 9931884765
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Motorbikes

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Motocenter Van Trimpont
(Get full report from official database of BE for Motocenter Van Trimpont)

Aanvulling soorten activiteiten voor Motocenter Van Trimpont
Addition kinds of activities for Motocenter Van Trimpont

01610103. Honingdew Meloenboerderij | Honeydew melon farm
28449905. Toilet preparaten | Toilet preparations
32920602. Snoer, asbest | Cord, asbestos
34430126. Vaartuigen, proces of opslag (van boilerwinkels): metalen plaat | Vessels, process or storage (from boiler shops): metal plate
39110403. Vanity gevallen, edelmetaal | Vanity cases, precious metal
50510403. Kwik | Mercury

Werken bij Motocenter Van Trimpont: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Motocenter Van Trimpont: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Motocenter Van Trimpont. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Motocenter Van Trimpont. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • Koeltechnieker (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Q-jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt kennis van koelinstallaties en je wilt graag op verplaatsing werken. Je zal koelinstallaties installeren en onderhouden.

  • POETSHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een schoonmaakbedrijf, zijn we ook zoek naar een poetshulp met verantwoordelijkheidszin. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 6 tot 14 uur of van 7u30 tot 15u30. Op vrijdag werk je van 6 tot 13u30 of van 7u30 tot 15 uur.

  • Bevrachter Binnenvaart (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bevrachter / dispatcher ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van de correcte uitvoering van de opdrachten Melden en opstellen van rapporten voor QHSE-manager met betrekking tot logistieke afwijkingen en zelf eventueel corrigerende maatregelen voorstellen Het volgen van gepaste trainingen en opleidingen Leveranciers en opdrachtgevers informeren aangaande de lopende opdrachten Opvolgen van alle contractuele vastgelegde opdrachten Verwerken van incidentmeldingen volgens de noodplannen

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Motocenter Van Trimpont in sociale netwerken
Look for responds of Motocenter Van Trimpont in social networks

Lees alle opmerkingen voor Motocenter Van Trimpont. Laat een reactie achter voor Motocenter Van Trimpont. Motocenter Van Trimpont bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Motocenter Van Trimpont. Leave a respond for Motocenter Van Trimpont. Motocenter Van Trimpont on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Motocenter Van Trimpont op de google maps. Adres en contacten Motocenter Van Trimpont
Location of Motocenter Van Trimpont on the google maps. Address and contacts of Motocenter Van Trimpont

Andere gerelateerde bedrijven als come Motocenter Van Trimpont Motocenter Van Trimpont: Vangeel Christophe | P. DE MERRISSE | Floreal NV | Burotronic NV | Jean-Philippe Gois

Other related companies as Motocenter Van Trimpont: Vangeel Christophe | P. DE MERRISSE | Floreal NV | Burotronic NV | Jean-Philippe Gois

Motocenter Van Trimpont is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Motocenter Van Trimpont, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04841094970. Het bedrijf Motocenter Van Trimpont bevindt zich op het adres: Groteweg 103; 9500; Geraardsbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bicycles - Retail. Lijst met producten zijn Motorbikes.
De hoofdactiviteit van Motocenter Van Trimpont is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Motocenter Van Trimpont is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Motocenter Van Trimpont, openstaande posities, locatie van Motocenter Van Trimpont op de kaart.

Motocenter Van Trimpont is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Motocenter Van Trimpont, company assigned to the tax number BE04841094970. The company Motocenter Van Trimpont is located at the address: Groteweg 103; 9500; Geraardsbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bicycles - Retail. List of products are Motorbikes.
The main activity of Motocenter Van Trimpont is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Motocenter Van Trimpont is not available. You also can look at reviews of Motocenter Van Trimpont, open positions, location of Motocenter Van Trimpont on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Motocenter Van Trimpont, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Motocenter Van Trimpont, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Motocenter Van Trimpont, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Motocenter Van Trimpont, employees, financial statistics.