FLEDITIONS DUPUIS SA

Contactgegevens FLEDITIONS DUPUIS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEDITIONS DUPUIS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEDITIONS DUPUIS SA

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): R. Jules Destree 52 6001 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-60-05-00 32-71-60-05-00

Fax (fax): 32-71-60-05-99 32-71-60-05-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEDITIONS DUPUIS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEDITIONS DUPUIS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEDITIONS DUPUIS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEDITIONS DUPUIS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEDITIONS DUPUIS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEDITIONS DUPUIS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEDITIONS DUPUIS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEDITIONS DUPUIS SA
Products information FLEDITIONS DUPUIS SA

BTW identificatienummer (tax): BE05635955810
Ondernemingsnummer: 2040954589
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLEDITIONS DUPUIS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Publishing, general

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEDITIONS DUPUIS SA
(Get full report from official database of BE for FLEDITIONS DUPUIS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEDITIONS DUPUIS SA
Addition kinds of activities for FLEDITIONS DUPUIS SA

33219902. Ductiele ijzeren gietstukken | Ductile iron castings
35410601. Cutoff machines (metaalbewerking machines) | Cutoff machines (metalworking machinery)
36790200. Opnemen en afspelen apparaat, inclusief phonograph | Recording and playback apparatus, including phonograph
50390105. Mobiele kantoren en commerciële eenheden | Mobile offices and commercial units
50469906. Prijs markeringsapparatuur en benodigdheden | Price marking equipment and supplies
51620101. Kunststofharsen | Plastics resins

Werken bij FLEDITIONS DUPUIS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEDITIONS DUPUIS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEDITIONS DUPUIS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEDITIONS DUPUIS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de service, het onderhoud en herstelling van de windturbines. Je voert de controle uit van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische reparaties uit Je kan een gedetailleerd verslag opmaken

  • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Cargo Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

Zoek naar antwoorden van FLEDITIONS DUPUIS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLEDITIONS DUPUIS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEDITIONS DUPUIS SA. Laat een reactie achter voor FLEDITIONS DUPUIS SA. FLEDITIONS DUPUIS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEDITIONS DUPUIS SA. Leave a respond for FLEDITIONS DUPUIS SA. FLEDITIONS DUPUIS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEDITIONS DUPUIS SA op de google maps. Adres en contacten FLEDITIONS DUPUIS SA
Location of FLEDITIONS DUPUIS SA on the google maps. Address and contacts of FLEDITIONS DUPUIS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEDITIONS DUPUIS SA FLEDITIONS DUPUIS SA: Chambord (Residentie) | Vandekerkove Séverine | K.W.B. BLIJF JONG | HENRI ROYER | Tauw NV

Other related companies as FLEDITIONS DUPUIS SA: Chambord (Residentie) | Vandekerkove Séverine | K.W.B. BLIJF JONG | HENRI ROYER | Tauw NV

FLEDITIONS DUPUIS SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEDITIONS DUPUIS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05635955810. Het bedrijf FLEDITIONS DUPUIS SA bevindt zich op het adres: R. Jules Destree 52 6001 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Publishing, general. Producten gemaakt in FLEDITIONS DUPUIS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEDITIONS DUPUIS SA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEDITIONS DUPUIS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEDITIONS DUPUIS SA, openstaande posities, locatie van FLEDITIONS DUPUIS SA op de kaart.

FLEDITIONS DUPUIS SA is a company, that was registered 2000 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is FLEDITIONS DUPUIS SA, company assigned to the tax number BE05635955810. The company FLEDITIONS DUPUIS SA is located at the address: R. Jules Destree 52 6001 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Publishing, general. Products created in FLEDITIONS DUPUIS SA were not found.
The main activity of FLEDITIONS DUPUIS SA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEDITIONS DUPUIS SA is not available. You also can look at reviews of FLEDITIONS DUPUIS SA, open positions, location of FLEDITIONS DUPUIS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEDITIONS DUPUIS SA, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEDITIONS DUPUIS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEDITIONS DUPUIS SA, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEDITIONS DUPUIS SA, employees, financial statistics.