Bullman chez SCA Providence 17 Gestion

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Bullman chez SCA Providence 17 Gestion
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Bullman chez SCA Providence 17 Gestion

Contactgegevens Bullman chez SCA Providence 17 Gestion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bullman chez SCA Providence 17 Gestion: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bullman chez SCA Providence 17 Gestion

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Providence 17; 6030; Charleroi (Marchienne-au-Pont), België

Telefoon (phone): 010 62 16 60; 010 62 16 62; 010 62 16 78 (+32-010 62 16 60; 010 62 16 62; 010 62 16 78) 010 62 16 60; 010 62 16 62; 010 62 16 78 (+32-010 62 16 60; 010 62 16 62; 010 62 16 78)

Fax (fax): 010 62 16 69 (+32-010 62 16 69) 010 62 16 69 (+32-010 62 16 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bullman chez SCA Providence 17 Gestion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bullman chez SCA Providence 17 Gestion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bullman chez SCA Providence 17 Gestion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bullman chez SCA Providence 17 Gestion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bullman chez SCA Providence 17 Gestion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bullman chez SCA Providence 17 Gestion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bullman chez SCA Providence 17 Gestion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bullman chez SCA Providence 17 Gestion
Products information Bullman chez SCA Providence 17 Gestion

BTW identificatienummer (tax): BE08915374755
Ondernemingsnummer: 1106018066
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Garages; Mopeds & scooters - Retail

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bullman chez SCA Providence 17 Gestion
(Get full report from official database of BE for Bullman chez SCA Providence 17 Gestion)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bullman chez SCA Providence 17 Gestion
Addition kinds of activities for Bullman chez SCA Providence 17 Gestion

17710103. Gunite aannemer | Gunite contractor
23539907. Helmen, jungle doek: wol gevoerd | Helmets, jungle cloth: wool lined
35790202. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
50880105. Schepen | Ships
83220101. Volwassen kinderdagverblijf | Adult day care center

Werken bij Bullman chez SCA Providence 17 Gestion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bullman chez SCA Providence 17 Gestion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bullman chez SCA Providence 17 Gestion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bullman chez SCA Providence 17 Gestion. Looking for open vacancies in other companies

  • operator medische sector (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van stukken, inclusief de kwaliteitsinspectie, inpakken en het chippen. Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie. Als arbeider word je ingeschakeld in het hele productieproces. Je taken bestaan uit; - Instellen van de machines. - Afwerken en schoonmaken van de eindproducten. - Kwaliteitscontrole door middel van een optische scanner - Inpakken en verzenden

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Mystery shopper student regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    je wordt ingeschakeld voor controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van dit marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht. de controles lopen van februari tot juni op schoolvrije momenten die jou passen

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

  • DISPATCHER BOUWFIRMA (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    We zoeken een multitasker die in een bouwfirma wil instaan voor volgende taken : Planning van de chauffeurs Klantencontact m.b.t. de leveringen Bestellingen plaatsen

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

Zoek naar antwoorden van Bullman chez SCA Providence 17 Gestion in sociale netwerken
Look for responds of Bullman chez SCA Providence 17 Gestion in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bullman chez SCA Providence 17 Gestion. Laat een reactie achter voor Bullman chez SCA Providence 17 Gestion. Bullman chez SCA Providence 17 Gestion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bullman chez SCA Providence 17 Gestion. Leave a respond for Bullman chez SCA Providence 17 Gestion. Bullman chez SCA Providence 17 Gestion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bullman chez SCA Providence 17 Gestion op de google maps. Adres en contacten Bullman chez SCA Providence 17 Gestion
Location of Bullman chez SCA Providence 17 Gestion on the google maps. Address and contacts of Bullman chez SCA Providence 17 Gestion

Andere gerelateerde bedrijven als come Bullman chez SCA Providence 17 Gestion Bullman chez SCA Providence 17 Gestion: CAROLINE QUINTENS | DANSSCHOOL SLOOTMAEKERS | ROLAND MAHIEU | VRIJE BASISSCHOOL | Leblanc SPRL

Other related companies as Bullman chez SCA Providence 17 Gestion: CAROLINE QUINTENS | DANSSCHOOL SLOOTMAEKERS | ROLAND MAHIEU | VRIJE BASISSCHOOL | Leblanc SPRL

Bullman chez SCA Providence 17 Gestion is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bullman chez SCA Providence 17 Gestion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08915374755. Het bedrijf Bullman chez SCA Providence 17 Gestion bevindt zich op het adres: Rue de la Providence 17; 6030; Charleroi (Marchienne-au-Pont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bicycles - Retail. Lijst met producten zijn Garages; Mopeds & scooters - Retail.
De hoofdactiviteit van Bullman chez SCA Providence 17 Gestion is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bullman chez SCA Providence 17 Gestion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bullman chez SCA Providence 17 Gestion, openstaande posities, locatie van Bullman chez SCA Providence 17 Gestion op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bullman chez SCA Providence 17 Gestion is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bullman chez SCA Providence 17 Gestion, company assigned to the tax number BE08915374755. The company Bullman chez SCA Providence 17 Gestion is located at the address: Rue de la Providence 17; 6030; Charleroi (Marchienne-au-Pont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 118,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bicycles - Retail. List of products are Garages; Mopeds & scooters - Retail.
The main activity of Bullman chez SCA Providence 17 Gestion is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bullman chez SCA Providence 17 Gestion is not available. You also can look at reviews of Bullman chez SCA Providence 17 Gestion, open positions, location of Bullman chez SCA Providence 17 Gestion on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bullman chez SCA Providence 17 Gestion, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bullman chez SCA Providence 17 Gestion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bullman chez SCA Providence 17 Gestion, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bullman chez SCA Providence 17 Gestion, employees, financial statistics.