Cyclemate-Johan Gantois

Contactgegevens Cyclemate-Johan Gantois: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cyclemate-Johan Gantois: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cyclemate-Johan Gantois

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Polderstraat 45 8670 Oostduinkerke, België

Telefoon (phone): 59 (+32-59) 59 (+32-59)

Fax (fax): 59 (+32-59) 59 (+32-59)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cyclemate-Johan Gantois: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cyclemate-Johan Gantois"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cyclemate-Johan Gantois"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cyclemate-Johan Gantois, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cyclemate-Johan Gantois. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cyclemate-Johan Gantois, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cyclemate-Johan Gantois. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cyclemate-Johan Gantois
Products information Cyclemate-Johan Gantois

BTW identificatienummer (tax): BE09651458740
Ondernemingsnummer: 6263000488
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Bicycle sheds; Bicycle shelters; Bicycle silos and pavilions; Bicycle stands, transportable; Bicycle storage lockers of exposed aggregate concrete; Bicycle storage lockers of steel; Ceiling fastenings for bicycles

Product categorie (product category): Bicycle Parking Systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cyclemate-Johan Gantois
(Get full report from official database of BE for Cyclemate-Johan Gantois)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cyclemate-Johan Gantois
Addition kinds of activities for Cyclemate-Johan Gantois

17990205. waterdichting | Dampproofing
22590105. Werk handschoenen, brei | Work gloves, knit
28190904. Chromaten en bichromaten | Chromates and bichromates
50120206. Vrachtwagens | Truck bodies
58120700. Visgerechten | Seafood restaurants
79339901. Kaarsspeldentrum | Candle pin center
82310202. Junior universiteitsbibliotheek | Junior college library
96210404. Regeling, administratie van vervoer, lokale overheid | Regulation, administration of transportation, local government

Werken bij Cyclemate-Johan Gantois: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cyclemate-Johan Gantois: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cyclemate-Johan Gantois. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cyclemate-Johan Gantois. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksplas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? Deze job met flexibele werkuren die je thuis, op kot of eender waar kan doen biedt je de kans om je creativiteit aan te wenden en tegelijkertijd bij te leren over online media. Voor een jong online media bedrijf actief in binnen- en buitenland zijn we op zoek naar een student met een uitstekende geschreven kennis Nederlands en Frans. Je staat in voor het schrijven van creatieve teksten in het Nederlands en Frans die gepubliceerd worden op diverse websites over online games en andere leuke onderwerpen.

  • Storingstechnieker Regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Verkoop toonbank (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt onze klanten (loodgieters, verwarmingsspecialisten,...) Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet. Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant ; Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in onze winkel

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • PERSONEN VOOR BIJLES EN STUDIEBEGELEIDING (regio DIKSMUIDE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: DIK2018

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

Zoek naar antwoorden van Cyclemate-Johan Gantois in sociale netwerken
Look for responds of Cyclemate-Johan Gantois in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cyclemate-Johan Gantois. Laat een reactie achter voor Cyclemate-Johan Gantois. Cyclemate-Johan Gantois bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cyclemate-Johan Gantois. Leave a respond for Cyclemate-Johan Gantois. Cyclemate-Johan Gantois on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cyclemate-Johan Gantois op de google maps. Adres en contacten Cyclemate-Johan Gantois
Location of Cyclemate-Johan Gantois on the google maps. Address and contacts of Cyclemate-Johan Gantois

Andere gerelateerde bedrijven als come Cyclemate-Johan Gantois Cyclemate-Johan Gantois: Clés des Mystères (Les) | DANY DESMET | ANDR? VAN DER VENNET | HUIS THOMA OKAZE | PHILIPPE LOMBEAU

Other related companies as Cyclemate-Johan Gantois: Clés des Mystères (Les) | DANY DESMET | ANDR? VAN DER VENNET | HUIS THOMA OKAZE | PHILIPPE LOMBEAU

Cyclemate-Johan Gantois is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cyclemate-Johan Gantois, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09651458740. Het bedrijf Cyclemate-Johan Gantois bevindt zich op het adres: Polderstraat 45 8670 Oostduinkerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bicycle Parking Systems. Lijst met producten zijn Bicycle sheds; Bicycle shelters; Bicycle silos and pavilions; Bicycle stands, transportable; Bicycle storage lockers of exposed aggregate concrete; Bicycle storage lockers of steel; Ceiling fastenings for bicycles.
De hoofdactiviteit van Cyclemate-Johan Gantois is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cyclemate-Johan Gantois is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cyclemate-Johan Gantois, openstaande posities, locatie van Cyclemate-Johan Gantois op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cyclemate-Johan Gantois is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cyclemate-Johan Gantois, company assigned to the tax number BE09651458740. The company Cyclemate-Johan Gantois is located at the address: Polderstraat 45 8670 Oostduinkerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bicycle Parking Systems. List of products are Bicycle sheds; Bicycle shelters; Bicycle silos and pavilions; Bicycle stands, transportable; Bicycle storage lockers of exposed aggregate concrete; Bicycle storage lockers of steel; Ceiling fastenings for bicycles.
The main activity of Cyclemate-Johan Gantois is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cyclemate-Johan Gantois is not available. You also can look at reviews of Cyclemate-Johan Gantois, open positions, location of Cyclemate-Johan Gantois on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cyclemate-Johan Gantois, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cyclemate-Johan Gantois, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cyclemate-Johan Gantois, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cyclemate-Johan Gantois, employees, financial statistics.