SPEEL-O-THEEK DE WIP

Contactgegevens SPEEL-O-THEEK DE WIP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPEEL-O-THEEK DE WIP: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPEEL-O-THEEK DE WIP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERLAAN 32; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50630400 (+32-50630400) 50630400 (+32-50630400)

Fax (fax): +32 (11) 396-71-27 +32 (11) 396-71-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPEEL-O-THEEK DE WIP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPEEL-O-THEEK DE WIP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPEEL-O-THEEK DE WIP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPEEL-O-THEEK DE WIP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPEEL-O-THEEK DE WIP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPEEL-O-THEEK DE WIP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPEEL-O-THEEK DE WIP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPEEL-O-THEEK DE WIP
Products information SPEEL-O-THEEK DE WIP

BTW identificatienummer (tax): BE01846221923
Ondernemingsnummer: 3887207031
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Type d'établissement: Ludothèques.

Product categorie (product category): Bibliothèques and archives publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPEEL-O-THEEK DE WIP
(Get full report from official database of BE for SPEEL-O-THEEK DE WIP)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPEEL-O-THEEK DE WIP
Addition kinds of activities for SPEEL-O-THEEK DE WIP

3652. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
283302. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
32910301. Aluminiumschuurmiddel | Aluminous abrasive
37280301. Aircraft arrestatie apparaat systeem | Aircraft arresting device system
50219904. Buiten- en gazonmeubilair, nec | Outdoor and lawn furniture, nec

Werken bij SPEEL-O-THEEK DE WIP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPEEL-O-THEEK DE WIP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPEEL-O-THEEK DE WIP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPEEL-O-THEEK DE WIP. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Autotechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden en herstellen van oldtimers Auto's klaarmaken voor technische controle Werken aan benzinemotoren Technische keuringen uitvoeren op een voertuig De voertuigen klaarmaken voor leveringen

  • Verkoopster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Elektricien in duurzame energie systemen (Roosendaal)

    Regio: Roosendaal

    Bedrijf: E-POINT ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Ervaren, zelfstandige elektricien- zie pdf bestand

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van SPEEL-O-THEEK DE WIP in sociale netwerken
Look for responds of SPEEL-O-THEEK DE WIP in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPEEL-O-THEEK DE WIP. Laat een reactie achter voor SPEEL-O-THEEK DE WIP. SPEEL-O-THEEK DE WIP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPEEL-O-THEEK DE WIP. Leave a respond for SPEEL-O-THEEK DE WIP. SPEEL-O-THEEK DE WIP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPEEL-O-THEEK DE WIP op de google maps. Adres en contacten SPEEL-O-THEEK DE WIP
Location of SPEEL-O-THEEK DE WIP on the google maps. Address and contacts of SPEEL-O-THEEK DE WIP

Andere gerelateerde bedrijven als come SPEEL-O-THEEK DE WIP SPEEL-O-THEEK DE WIP: P?DICURE PILATE CARLIER | Douxfils | APOSTOL.VIS.OEKRAIN.BELG. | JANSSEN-VILVORDER | BAKKERIJ ST.MICHIEL

Other related companies as SPEEL-O-THEEK DE WIP: P?DICURE PILATE CARLIER | Douxfils | APOSTOL.VIS.OEKRAIN.BELG. | JANSSEN-VILVORDER | BAKKERIJ ST.MICHIEL

SPEEL-O-THEEK DE WIP is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPEEL-O-THEEK DE WIP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01846221923. Het bedrijf SPEEL-O-THEEK DE WIP bevindt zich op het adres: MEERLAAN 32; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 699,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bibliothèques and archives publiques. Lijst met producten zijn Type d'établissement: Ludothèques..
De hoofdactiviteit van SPEEL-O-THEEK DE WIP is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPEEL-O-THEEK DE WIP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPEEL-O-THEEK DE WIP, openstaande posities, locatie van SPEEL-O-THEEK DE WIP op de kaart.

SPEEL-O-THEEK DE WIP is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPEEL-O-THEEK DE WIP, company assigned to the tax number BE01846221923. The company SPEEL-O-THEEK DE WIP is located at the address: MEERLAAN 32; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 699,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bibliothèques and archives publiques. List of products are Type d'établissement: Ludothèques..
The main activity of SPEEL-O-THEEK DE WIP is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPEEL-O-THEEK DE WIP is not available. You also can look at reviews of SPEEL-O-THEEK DE WIP, open positions, location of SPEEL-O-THEEK DE WIP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPEEL-O-THEEK DE WIP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPEEL-O-THEEK DE WIP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPEEL-O-THEEK DE WIP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPEEL-O-THEEK DE WIP, employees, financial statistics.