PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
Private companiesTextile Mill Products • PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

Contactgegevens PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENBEEKSTRAAT 2; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14330763 (+32-14330763) 14330763 (+32-14330763)

Fax (fax): +32 (87) 222-81-99 +32 (87) 222-81-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
Products information PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

BTW identificatienummer (tax): BE04959472656
Ondernemingsnummer: 6489593505
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes.

Product categorie (product category): Bibliothèques and archives publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
(Get full report from official database of BE for PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
Addition kinds of activities for PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

5441. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
5994. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
344302. Warmtewisselaars, condensatoren en componenten | Heat exchangers, condensers, and components
23539904. Hoeden en petten, anders | Hats and caps, nec
28330404. Visleverolieën: geraffineerd of geconcentreerd voor medisch gebruik | Fish liver oils: refined or concentrated for medicinal use
35770301. Disk inspecteurs | Disk pack inspectors
36749916. transistors | Transistors
51439902. Kaas | Cheese
54990201. Koffie | Coffee

Werken bij PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • MECANICIEN DAGWERK (M/V) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • SUPERVISOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Vaste Job

    Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

  • RESERVE Industrieel reinigers Tielt / Ruiselede 2018 (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Tielt & Ruiselede zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK in sociale netwerken
Look for responds of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Laat een reactie achter voor PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Leave a respond for PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK op de google maps. Adres en contacten PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
Location of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK on the google maps. Address and contacts of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: BOX FIGHTERS GENT | DE BATAAF | CENTRE P.M.S. | F. TIBO | La Porta SA

Other related companies as PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: BOX FIGHTERS GENT | DE BATAAF | CENTRE P.M.S. | F. TIBO | La Porta SA

PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04959472656. Het bedrijf PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK bevindt zich op het adres: MOLENBEEKSTRAAT 2; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bibliothèques and archives publiques. Lijst met producten zijn Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
De hoofdactiviteit van PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, openstaande posities, locatie van PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK op de kaart.

PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, company assigned to the tax number BE04959472656. The company PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is located at the address: MOLENBEEKSTRAAT 2; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bibliothèques and archives publiques. List of products are Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
The main activity of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is not available. You also can look at reviews of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, open positions, location of PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLAATSELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, employees, financial statistics.