FLFUJITSU SERVICES NV NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • FLFUJITSU SERVICES NV NV
Private companiesRailroad Transportation • FLFUJITSU SERVICES NV NV

Contactgegevens FLFUJITSU SERVICES NV NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFUJITSU SERVICES NV NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFUJITSU SERVICES NV NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Emiel Mommaertsln. 16-A 1831 Machelen (Bt.) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-12-77-11 32-27-12-77-11

Fax (fax): 32-27-12-77-51 32-27-12-77-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFUJITSU SERVICES NV NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFUJITSU SERVICES NV NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFUJITSU SERVICES NV NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFUJITSU SERVICES NV NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFUJITSU SERVICES NV NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFUJITSU SERVICES NV NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFUJITSU SERVICES NV NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFUJITSU SERVICES NV NV
Products information FLFUJITSU SERVICES NV NV

BTW identificatienummer (tax): BE08990081787
Ondernemingsnummer: 3026428222
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 131,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLFUJITSU SERVICES NV NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFUJITSU SERVICES NV NV
(Get full report from official database of BE for FLFUJITSU SERVICES NV NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFUJITSU SERVICES NV NV
Addition kinds of activities for FLFUJITSU SERVICES NV NV

349200. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
738909. Financiële diensten | Financial services
20879906. Poeders, aroma (behalve drank) | Powders, flavoring (except drink)
34320000. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
36210204. Exciter assemblies (motor of generator onderdelen) | Exciter assemblies (motor or generator parts)
73340000. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
79229903. Verlichting, theatraal | Lighting, theatrical
89990300. Commerciële en literaire geschriften | Commercial and literary writings

Werken bij FLFUJITSU SERVICES NV NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFUJITSU SERVICES NV NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFUJITSU SERVICES NV NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFUJITSU SERVICES NV NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

  • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

  • Orpickers gezocht/grobbendonk/2 ploegen (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar magazijnmedewerkers in Grobbendonk in zowel vroege als late (afwisselend 2-ploegen). Klaar om deze week of volgende week op te starten? Interesse om te werken als magazijnier? Kan je nauwkeurig werken? Dan is deze job misschien iets voor jou...

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexijob keukenmedewerker (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    Een passie voor koken en graag een centje bijverdienen? Wij zoeken een keukenmedewerker voor de koude keuken. Geen ervaring vereist. Uren zijn bespreekbaar.

  • Flexi afwas /zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Flexijob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

Zoek naar antwoorden van FLFUJITSU SERVICES NV NV in sociale netwerken
Look for responds of FLFUJITSU SERVICES NV NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFUJITSU SERVICES NV NV. Laat een reactie achter voor FLFUJITSU SERVICES NV NV. FLFUJITSU SERVICES NV NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFUJITSU SERVICES NV NV. Leave a respond for FLFUJITSU SERVICES NV NV. FLFUJITSU SERVICES NV NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFUJITSU SERVICES NV NV op de google maps. Adres en contacten FLFUJITSU SERVICES NV NV
Location of FLFUJITSU SERVICES NV NV on the google maps. Address and contacts of FLFUJITSU SERVICES NV NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFUJITSU SERVICES NV NV FLFUJITSU SERVICES NV NV: JET | Lamon K | COOLS | CHR. CORNILLE | E. CREYTENS

Other related companies as FLFUJITSU SERVICES NV NV: JET | Lamon K | COOLS | CHR. CORNILLE | E. CREYTENS

FLFUJITSU SERVICES NV NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFUJITSU SERVICES NV NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08990081787. Het bedrijf FLFUJITSU SERVICES NV NV bevindt zich op het adres: Emiel Mommaertsln. 16-A 1831 Machelen (Bt.) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 131,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electronic data processing - software. Producten gemaakt in FLFUJITSU SERVICES NV NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFUJITSU SERVICES NV NV is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFUJITSU SERVICES NV NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFUJITSU SERVICES NV NV, openstaande posities, locatie van FLFUJITSU SERVICES NV NV op de kaart.

FLFUJITSU SERVICES NV NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLFUJITSU SERVICES NV NV, company assigned to the tax number BE08990081787. The company FLFUJITSU SERVICES NV NV is located at the address: Emiel Mommaertsln. 16-A 1831 Machelen (Bt.) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 131,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electronic data processing - software. Products created in FLFUJITSU SERVICES NV NV were not found.
The main activity of FLFUJITSU SERVICES NV NV is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFUJITSU SERVICES NV NV is not available. You also can look at reviews of FLFUJITSU SERVICES NV NV, open positions, location of FLFUJITSU SERVICES NV NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFUJITSU SERVICES NV NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFUJITSU SERVICES NV NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFUJITSU SERVICES NV NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFUJITSU SERVICES NV NV, employees, financial statistics.