FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL
Private companiesTransportation Services • FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL

Contactgegevens FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De L'Industrie 26 1400 Nivelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-67-49-36-60 32-67-49-36-60

Fax (fax): +32 (51) 603-30-91 +32 (51) 603-30-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL
Products information FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07442932128
Ondernemingsnummer: 1240875244
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 199,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Programming and software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL
(Get full report from official database of BE for FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL
Addition kinds of activities for FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL

20139909. Lard, uit gekochte vleesproducten | Lard, from purchased meat products
20460206. Saladeolie, maïs | Salad oil, corn
28340602. smeersels | Liniments
35340101. Automobiele liften | Automobile elevators
35599921. Parkeerplaats apparatuur en benodigdheden | Parking facility equipment and supplies

Werken bij FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar operator. Je staat in voor volgende taken: -Reacties opstarten, opvolgen en afwerken - -Afvullen verpakkingen - -Laden / lossen bulkwagens - -Cleanen reaktoren, installaties en productie zones - -Aanhalen grondstoffen met heftruck - -Labels printen, SAP migo's uitvoeren, cmr's printen, werkaanvragen aanmaken

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • CHAUFFEUR CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DE BONDT LEO EN CO

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse palletgoederen. Het betreft nationaal vervoer.

  • Technisch Tekenaar (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Weelde zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Solidworks Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de productietekeningen in 3D in de metaalsector Het uitwerken van het volledige productiedossier gebeurt na goedkeuring van jou concepttekeningen, hierbij zal je zowel de leveranciers als de eigen productie aansturen Het uitwerken van detailtekeningen met vermelding van relevante maatgeving en toleranties

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL. Laat een reactie achter voor FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL. FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL. Leave a respond for FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL. FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL op de google maps. Adres en contacten FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL
Location of FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL on the google maps. Address and contacts of FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL: HET ATELIER | THOMAS J | PELMA | PHARMACIES DE GARDE | KEUKENS RANDSTAD

Other related companies as FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL: HET ATELIER | THOMAS J | PELMA | PHARMACIES DE GARDE | KEUKENS RANDSTAD

FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07442932128. Het bedrijf FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL bevindt zich op het adres: Rue De L'Industrie 26 1400 Nivelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 199,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Programming and software. Producten gemaakt in FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL, openstaande posities, locatie van FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL op de kaart.

FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL, company assigned to the tax number BE07442932128. The company FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL is located at the address: Rue De L'Industrie 26 1400 Nivelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 199,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Programming and software. Products created in FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL were not found.
The main activity of FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL is not available. You also can look at reviews of FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL, open positions, location of FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLENGINEERING CONSULTANCY SERVICES HERMES SPRL, employees, financial statistics.