BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE
Private companiesFurniture and Fixtures • BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

Contactgegevens BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. FRANKLIN ROOSEVELT 39; 4600; VISE, België

Telefoon (phone): 43793245 (+32-43793245) 43793245 (+32-43793245)

Fax (fax): +32 (69) 285-86-25 +32 (69) 285-86-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE
Products information BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE07453094482
Ondernemingsnummer: 1634460449
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes.

Product categorie (product category): Bibliothèques and archives publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE
(Get full report from official database of BE for BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE
Addition kinds of activities for BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

017999. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
354902. Coiling machines | Coiling machinery
17819902. Onderhoud, waterputten | Servicing, water wells
23920301. Bedspreads en bed sets: gemaakt van aangekochte materialen | Bedspreads and bed sets: made from purchased materials
39990203. Doll pruiken (haar) | Doll wigs (hair)
72190200. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote

Werken bij BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • Lasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die betonnen prefab-elementen en produceert, zijn wij op zoek naar een lasser die zal werken in Oudenaarde. Je zal aan de hand van een technische tekening voor het lassen van de korven.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Verkoper/Verkoopster Schoenenwinkel, Dendermonde (periode november/december) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel in regio Dendermonde zijn wij nog op zoek naar een extra medewerker om versterking te bieden tijdens de periode november/december. Je werkt van 22 november tot en met 28 december (35u/week). Tot jouw taken behoren: op orde houden van de stock, aanvullen, klanten helpen, kassa werk.

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • dossierbeheerder (boekhouder-fiscalist) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Om de continue groei van ons kantoor te ondersteunen, zijn we op zoek naar een boekhouder – fiscalist. U verzorgt de boekhouding van onze klanten, in hoofdzaak vennootschappen.U bent dossierbeheerder van A tot Z: u zorgt voor de input en de verwerking van de boekhouding van onze klanten: aan- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen. U maakt de BTW-aangifte op, sluit de boekhouding af en maakt de jaarrekening op. U verzorgt alle fiscale aangiftes (personenbelastingen en vennootschapsbelasting).

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

Zoek naar antwoorden van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE in sociale netwerken
Look for responds of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Laat een reactie achter voor BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. Leave a respond for BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE. BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE op de google maps. Adres en contacten BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE
Location of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE on the google maps. Address and contacts of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: CIACO SCRL | OSCAR PREUX | HUGO PENNINCKX | LIEVEN VANDEPITTE | D.V.R. AUTOMOBILES

Other related companies as BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE: CIACO SCRL | OSCAR PREUX | HUGO PENNINCKX | LIEVEN VANDEPITTE | D.V.R. AUTOMOBILES

BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07453094482. Het bedrijf BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE bevindt zich op het adres: AV. FRANKLIN ROOSEVELT 39; 4600; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 784,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bibliothèques and archives publiques. Lijst met producten zijn Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
De hoofdactiviteit van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, openstaande posities, locatie van BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE op de kaart.

BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, company assigned to the tax number BE07453094482. The company BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is located at the address: AV. FRANKLIN ROOSEVELT 39; 4600; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 784,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bibliothèques and archives publiques. List of products are Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
The main activity of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE is not available. You also can look at reviews of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, open positions, location of BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE, employees, financial statistics.