FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV
Private companiesFurniture and Fixtures • FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV

Contactgegevens FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brandstraat 16 9160 Lokeren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-40-66-76 32-93-40-66-76

Fax (fax): 32-93-40-66-86 32-93-40-66-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV
Products information FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05507965087
Ondernemingsnummer: 2192016601
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Programming and software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV
(Get full report from official database of BE for FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV
Addition kinds of activities for FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV

299901. Cokes | Coke
393100. Muziekinstrumenten | Musical instruments
28360202. tuberculine | Tuberculins
28420110. Wax removers | Wax removers
34460303. Poorten, sier metaal | Gates, ornamental metal
41110100. Busvervoer | Bus transportation
42129910. Mail carrier, contract | Mail carriers, contract
73110000. Adverterende agentschappen | Advertising agencies

Werken bij FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • Inpakker (M/V) | Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een aantal inpakkers. U taak bestaat eruit om zowel materialen te sorteren als deze in te pakken. Dit takenpakket kan variëren.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sin-Martens-Latem/ De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Jodoigne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (JODOIGNE)

    Regio: JODOIGNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • INPAKKER EINDEJAARSGESCHENKEN JOBSTUDENT - ZWEVEZELE - 05/11-09/11 (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in Zwevezele zijn we op zoek naar 2 jobstudenten om eindejaarsschenken in te pakken!

  • Student(e) fashion op zondag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe winkel regio Anzegem zijn wij op zoek naar een enthousiaste student(e). Je zal voornamelijk plaatsnemen aan de kassa. Dit wordt aangeleerd.

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

Zoek naar antwoorden van FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV. Laat een reactie achter voor FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV. FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV. Leave a respond for FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV. FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV op de google maps. Adres en contacten FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV
Location of FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV on the google maps. Address and contacts of FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV: JOS JANSSENS | BANCONTACT-MISTER CASH | JOERI VAN DEN BOSSCHE | PHILIPPE DUPONT | T.C. LONGCHAMP

Other related companies as FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV: JOS JANSSENS | BANCONTACT-MISTER CASH | JOERI VAN DEN BOSSCHE | PHILIPPE DUPONT | T.C. LONGCHAMP

FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05507965087. Het bedrijf FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV bevindt zich op het adres: Brandstraat 16 9160 Lokeren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 507,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Programming and software. Producten gemaakt in FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV, openstaande posities, locatie van FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV op de kaart.

FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV, company assigned to the tax number BE05507965087. The company FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV is located at the address: Brandstraat 16 9160 Lokeren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 507,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Programming and software. Products created in FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV were not found.
The main activity of FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV is not available. You also can look at reviews of FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV, open positions, location of FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSOFTWARE DEVELOPMENTS NV, employees, financial statistics.