RAF VAN GENECHTEN

Contactgegevens RAF VAN GENECHTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAF VAN GENECHTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAF VAN GENECHTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLFSDONKSESTEENWEG 32; 2230; HERSELT, België

Telefoon (phone): 14545093 (+32-14545093) 14545093 (+32-14545093)

Fax (fax): +32 (61) 514-42-50 +32 (61) 514-42-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAF VAN GENECHTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAF VAN GENECHTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAF VAN GENECHTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAF VAN GENECHTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAF VAN GENECHTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAF VAN GENECHTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAF VAN GENECHTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAF VAN GENECHTEN
Products information RAF VAN GENECHTEN

BTW identificatienummer (tax): BE06124572753
Ondernemingsnummer: 7586578369
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

beveiligingstechniek, herstellen, veiligheidssloten, inbraakbeveiliging, alle sloten, slotenmakerij, plaatsen, vervangen, openen, sleutels.^^openen, sleutels, plaatsen, alle sloten, herstellen, inbraakbeveiliging, veiligheidssloten, slotenmakerij, vervangen, beveiligingstechniek.

Product categorie (product category): Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven; Herstelling aan huis van huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAF VAN GENECHTEN
(Get full report from official database of BE for RAF VAN GENECHTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAF VAN GENECHTEN
Addition kinds of activities for RAF VAN GENECHTEN

267501. Kartonnen uitsnijdingen, panelen en funderingen: sterven | Cardboard cut-outs, panels, and foundations: die-cut
492200. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
22110504. Dekking, katoen | Coverts, cotton
22410107. Rickrack vlecht | Rickrack braid
27410500. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
33990202. Nagels: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Nails: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
34290502. Klemmen, metaal | Clamps, metal
41199901. Luchtpaden, behalve amusement of schilderachtig | Aerial tramways, except amusement or scenic
50849905. Hydraulische systemen apparatuur en benodigdheden | Hydraulic systems equipment and supplies
86999902. Kunstraad | Art council

Werken bij RAF VAN GENECHTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAF VAN GENECHTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAF VAN GENECHTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAF VAN GENECHTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • dakwerkers m / v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DAKWERKERS M / V met ervaring zowel platte als hellende daken zowel nieuwbouw als renovatie traditioneel, prefab , isoleren, dakramen , koepels ... alle dakwerken

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Schoonmakers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van RAF VAN GENECHTEN in sociale netwerken
Look for responds of RAF VAN GENECHTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAF VAN GENECHTEN. Laat een reactie achter voor RAF VAN GENECHTEN. RAF VAN GENECHTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAF VAN GENECHTEN. Leave a respond for RAF VAN GENECHTEN. RAF VAN GENECHTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAF VAN GENECHTEN op de google maps. Adres en contacten RAF VAN GENECHTEN
Location of RAF VAN GENECHTEN on the google maps. Address and contacts of RAF VAN GENECHTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RAF VAN GENECHTEN RAF VAN GENECHTEN: ASLK-CGER Bank | DistriMedia NV | Verzin Ph | DEEKO?S DUIKCLUB | sicap

Other related companies as RAF VAN GENECHTEN: ASLK-CGER Bank | DistriMedia NV | Verzin Ph | DEEKO?S DUIKCLUB | sicap

RAF VAN GENECHTEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAF VAN GENECHTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06124572753. Het bedrijf RAF VAN GENECHTEN bevindt zich op het adres: WOLFSDONKSESTEENWEG 32; 2230; HERSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 207,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven; Herstelling aan huis van huishoudartikelen. Lijst met producten zijn beveiligingstechniek, herstellen, veiligheidssloten, inbraakbeveiliging, alle sloten, slotenmakerij, plaatsen, vervangen, openen, sleutels.^^openen, sleutels, plaatsen, alle sloten, herstellen, inbraakbeveiliging, veiligheidssloten, slotenmakerij, vervangen, beveiligingstechniek..
De hoofdactiviteit van RAF VAN GENECHTEN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAF VAN GENECHTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAF VAN GENECHTEN, openstaande posities, locatie van RAF VAN GENECHTEN op de kaart.

RAF VAN GENECHTEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAF VAN GENECHTEN, company assigned to the tax number BE06124572753. The company RAF VAN GENECHTEN is located at the address: WOLFSDONKSESTEENWEG 32; 2230; HERSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 207,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven; Herstelling aan huis van huishoudartikelen. List of products are beveiligingstechniek, herstellen, veiligheidssloten, inbraakbeveiliging, alle sloten, slotenmakerij, plaatsen, vervangen, openen, sleutels.^^openen, sleutels, plaatsen, alle sloten, herstellen, inbraakbeveiliging, veiligheidssloten, slotenmakerij, vervangen, beveiligingstechniek..
The main activity of RAF VAN GENECHTEN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RAF VAN GENECHTEN is not available. You also can look at reviews of RAF VAN GENECHTEN, open positions, location of RAF VAN GENECHTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAF VAN GENECHTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAF VAN GENECHTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAF VAN GENECHTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAF VAN GENECHTEN, employees, financial statistics.