BLOK SECURITY

Contactgegevens BLOK SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOK SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOK SECURITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPEKMOLENSTRAAT 92; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14213700 (+32-14213700) 14213700 (+32-14213700)

Fax (fax): +32 (59) 192-11-21 +32 (59) 192-11-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOK SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOK SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOK SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOK SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOK SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOK SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOK SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOK SECURITY
Products information BLOK SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE05125091552
Ondernemingsnummer: 5849914550
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

camerabewaking, automatisatie, alarmsystemen, gepantserde deuren, veiligheidssloten, mistmachines, overvalbeveiliging, toegangscontrole, brandkasten, branddetectie .^^camerabewaking, branddetectie, brandkasten, automatisatie, overvalbeveiliging, mistmachines, gepantserde deuren, alarmsystemen, toegangscontrole, veiligheidssloten .

Product categorie (product category): Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOK SECURITY
(Get full report from official database of BE for BLOK SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOK SECURITY
Addition kinds of activities for BLOK SECURITY

5736. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
9229. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
302101. Beschermend schoeisel, rubber of plastic | Protective footwear, rubber or plastic
17990210. Weerstroppen | Weather stripping
32749901. Landbouwkalk | Agricultural lime
35699911. Jack schroeven | Jack screws
51690501. Kleefstoffen, chemische | Adhesives, chemical
73610203. Modelregister | Model registry
82110200. Privé basisscholen en middelbare scholen | Private elementary and secondary schools

Werken bij BLOK SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOK SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOK SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOK SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Productiemedewerker m/v 2 ploegen/nacht - basisloon: 14,72€ + ploegenpremie (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider help je mee op verschillende afdelingen: Productie Affinage (behandeling en rijpingen) Inpakafdeling en logistiek

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

  • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent houthandel (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een houthandel in Hooglede zijn we op zoek naar een student die vrij is op woensdag namiddag en/ of zaterdagvoormiddag van 9u-12u. Je helpt polyvalent mee in het bedrijf. Jouw taken zijn onder andere: Hout op de machine leggen, stukken hout zagen, bedrijf vegen en opruimen...

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van BLOK SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of BLOK SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOK SECURITY. Laat een reactie achter voor BLOK SECURITY. BLOK SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOK SECURITY. Leave a respond for BLOK SECURITY. BLOK SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOK SECURITY op de google maps. Adres en contacten BLOK SECURITY
Location of BLOK SECURITY on the google maps. Address and contacts of BLOK SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOK SECURITY BLOK SECURITY: MARIE LEBRUN | LOKALE RADIO ENERGY | Van Meenen | KR?FEL | MARIA VEREYCKEN

Other related companies as BLOK SECURITY: MARIE LEBRUN | LOKALE RADIO ENERGY | Van Meenen | KR?FEL | MARIA VEREYCKEN

BLOK SECURITY is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOK SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05125091552. Het bedrijf BLOK SECURITY bevindt zich op het adres: SPEKMOLENSTRAAT 92; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven. Lijst met producten zijn camerabewaking, automatisatie, alarmsystemen, gepantserde deuren, veiligheidssloten, mistmachines, overvalbeveiliging, toegangscontrole, brandkasten, branddetectie .^^camerabewaking, branddetectie, brandkasten, automatisatie, overvalbeveiliging, mistmachines, gepantserde deuren, alarmsystemen, toegangscontrole, veiligheidssloten ..
De hoofdactiviteit van BLOK SECURITY is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOK SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOK SECURITY, openstaande posities, locatie van BLOK SECURITY op de kaart.

BLOK SECURITY is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOK SECURITY, company assigned to the tax number BE05125091552. The company BLOK SECURITY is located at the address: SPEKMOLENSTRAAT 92; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven. List of products are camerabewaking, automatisatie, alarmsystemen, gepantserde deuren, veiligheidssloten, mistmachines, overvalbeveiliging, toegangscontrole, brandkasten, branddetectie .^^camerabewaking, branddetectie, brandkasten, automatisatie, overvalbeveiliging, mistmachines, gepantserde deuren, alarmsystemen, toegangscontrole, veiligheidssloten ..
The main activity of BLOK SECURITY is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOK SECURITY is not available. You also can look at reviews of BLOK SECURITY, open positions, location of BLOK SECURITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOK SECURITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOK SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOK SECURITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOK SECURITY, employees, financial statistics.