A.S.A. SECURITY

Contactgegevens A.S.A. SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S.A. SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S.A. SECURITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. FRANKLIN ROOSEVELT 27; 4600; VISة, België

Telefoon (phone): 43795494 (+32-43795494) 43795494 (+32-43795494)

Fax (fax): +32 (11) 196-29-56 +32 (11) 196-29-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S.A. SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S.A. SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S.A. SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S.A. SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S.A. SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S.A. SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S.A. SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S.A. SECURITY
Products information A.S.A. SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE03790527343
Ondernemingsnummer: 7676116943
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in A.S.A. SECURITY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S.A. SECURITY
(Get full report from official database of BE for A.S.A. SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S.A. SECURITY
Addition kinds of activities for A.S.A. SECURITY

072102. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
283302. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
516912. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
30619902. Automotive rubberartikelen (mechanisch) | Automotive rubber goods (mechanical)
32290403. Garen, glasvezel | Yarn, fiberglass
73899900. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec

Werken bij A.S.A. SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S.A. SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S.A. SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S.A. SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

  • Service Technieker Heftrucks (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service technieker zal je in een korte inwerkperiode je eigen klanten binnen uw regio verder helpen in geval van storingen, defecten, depannages en onderhoud op de werkvloer van je klant. Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

    Type: Vaste Job

    Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

Zoek naar antwoorden van A.S.A. SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of A.S.A. SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S.A. SECURITY. Laat een reactie achter voor A.S.A. SECURITY. A.S.A. SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S.A. SECURITY. Leave a respond for A.S.A. SECURITY. A.S.A. SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S.A. SECURITY op de google maps. Adres en contacten A.S.A. SECURITY
Location of A.S.A. SECURITY on the google maps. Address and contacts of A.S.A. SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S.A. SECURITY A.S.A. SECURITY: MIJLEMANS J. | BUTCH GALLERY | SANDRA SWIMBERGHE | K. COPPENHOLLE | Dutoit NV

Other related companies as A.S.A. SECURITY: MIJLEMANS J. | BUTCH GALLERY | SANDRA SWIMBERGHE | K. COPPENHOLLE | Dutoit NV

A.S.A. SECURITY is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S.A. SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03790527343. Het bedrijf A.S.A. SECURITY bevindt zich op het adres: AV. FRANKLIN ROOSEVELT 27; 4600; VISة. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 192,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven. Producten gemaakt in A.S.A. SECURITY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.S.A. SECURITY is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S.A. SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S.A. SECURITY, openstaande posities, locatie van A.S.A. SECURITY op de kaart.

A.S.A. SECURITY is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.S.A. SECURITY, company assigned to the tax number BE03790527343. The company A.S.A. SECURITY is located at the address: AV. FRANKLIN ROOSEVELT 27; 4600; VISة. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 192,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beveiligingsdiensten and bewakingsbedrijven. Products created in A.S.A. SECURITY were not found.
The main activity of A.S.A. SECURITY is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S.A. SECURITY is not available. You also can look at reviews of A.S.A. SECURITY, open positions, location of A.S.A. SECURITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S.A. SECURITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S.A. SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S.A. SECURITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S.A. SECURITY, employees, financial statistics.