ATELIER PROTةGة SAMERA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ATELIER PROTةGة SAMERA
Private companiesRailroad Transportation • ATELIER PROTةGة SAMERA

Contactgegevens ATELIER PROTةGة SAMERA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER PROTةGة SAMERA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER PROTةGة SAMERA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONING INDUSTR. TAMINES 0; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71777195 (+32-71777195) 71777195 (+32-71777195)

Fax (fax): +32 (64) 531-20-37 +32 (64) 531-20-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER PROTةGة SAMERA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER PROTةGة SAMERA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER PROTةGة SAMERA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER PROTةGة SAMERA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER PROTةGة SAMERA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER PROTةGة SAMERA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER PROTةGة SAMERA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER PROTةGة SAMERA
Products information ATELIER PROTةGة SAMERA

BTW identificatienummer (tax): BE06155883789
Ondernemingsnummer: 4420867919
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ATELIER PROTةGة SAMERA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beschutte werkplaatsen; Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER PROTةGة SAMERA
(Get full report from official database of BE for ATELIER PROTةGة SAMERA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER PROTةGة SAMERA
Addition kinds of activities for ATELIER PROTةGة SAMERA

22810401. Tapijtgaren, gesponnen | Carpet yarn, spun
26310502. Stencil board | Stencil board
35540103. Vouwmachines, papier | Folding machines, paper
38220606. Controle van de oppervlaktebrander, temperatuur | Surface burner controls, temperature
39310000. Muziekinstrumenten | Musical instruments
49599902. Mosquito uitroeiing | Mosquito eradication

Werken bij ATELIER PROTةGة SAMERA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER PROTةGة SAMERA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER PROTةGة SAMERA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER PROTةGة SAMERA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Tijdelijk CNC-operator voor oktober (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instellen en bedienen van de CNC-machine - aanvullen van grondstoffen - afgewerkte producten klaarleggen voor montage

  • Chauffeur CE afzetcontainers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lummen zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met camion-remorque voor het ophalen van afzetcontainers met glas op brouwerijen. Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag. Je werkt +/- 12u/dag, maar je kiest je startuur zelf. Indien je verkiest om 's nachts te werken, is dit zeker een optie. Aangezien het glas zwaar genoeg is, moet je de afzetcontainers niet afbachen.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt en Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudeliijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Hasselt

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • Ploegbaas (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Massenhoven zijn we op zoek naar een ploegbaas Je wordt ingezet in de productiehal van betonnen prefab elementen. Je staat in voor het efficiënt aansturen en verdelen van het werk voor een team van een 30-tal personen. Je staat eveneens voor de kwaliteit van de geproduceerde elementen.

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van ATELIER PROTةGة SAMERA in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER PROTةGة SAMERA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER PROTةGة SAMERA. Laat een reactie achter voor ATELIER PROTةGة SAMERA. ATELIER PROTةGة SAMERA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER PROTةGة SAMERA. Leave a respond for ATELIER PROTةGة SAMERA. ATELIER PROTةGة SAMERA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER PROTةGة SAMERA op de google maps. Adres en contacten ATELIER PROTةGة SAMERA
Location of ATELIER PROTةGة SAMERA on the google maps. Address and contacts of ATELIER PROTةGة SAMERA

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER PROTةGة SAMERA ATELIER PROTةGة SAMERA: JET | GRILLET M | REMCO CAR ST?R?O | SPAR | HENRION

Other related companies as ATELIER PROTةGة SAMERA: JET | GRILLET M | REMCO CAR ST?R?O | SPAR | HENRION

ATELIER PROTةGة SAMERA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER PROTةGة SAMERA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06155883789. Het bedrijf ATELIER PROTةGة SAMERA bevindt zich op het adres: ZONING INDUSTR. TAMINES 0; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beschutte werkplaatsen; Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in ATELIER PROTةGة SAMERA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER PROTةGة SAMERA is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER PROTةGة SAMERA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER PROTةGة SAMERA, openstaande posities, locatie van ATELIER PROTةGة SAMERA op de kaart.

ATELIER PROTةGة SAMERA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER PROTةGة SAMERA, company assigned to the tax number BE06155883789. The company ATELIER PROTةGة SAMERA is located at the address: ZONING INDUSTR. TAMINES 0; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 342,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beschutte werkplaatsen; Drukkerijen and copyshops. Products created in ATELIER PROTةGة SAMERA were not found.
The main activity of ATELIER PROTةGة SAMERA is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER PROTةGة SAMERA is not available. You also can look at reviews of ATELIER PROTةGة SAMERA, open positions, location of ATELIER PROTةGة SAMERA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER PROTةGة SAMERA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER PROTةGة SAMERA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER PROTةGة SAMERA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER PROTةGة SAMERA, employees, financial statistics.