WASE WERKPLAATS

Contactgegevens WASE WERKPLAATS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASE WERKPLAATS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASE WERKPLAATS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAREINLAAN 1; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37754504 (+32-37754504) 37754504 (+32-37754504)

Fax (fax): +32 (58) 897-82-88 +32 (58) 897-82-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASE WERKPLAATS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASE WERKPLAATS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASE WERKPLAATS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASE WERKPLAATS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASE WERKPLAATS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASE WERKPLAATS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASE WERKPLAATS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASE WERKPLAATS
Products information WASE WERKPLAATS

BTW identificatienummer (tax): BE03743286132
Ondernemingsnummer: 4873504638
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in WASE WERKPLAATS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beschutte werkplaatsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASE WERKPLAATS
(Get full report from official database of BE for WASE WERKPLAATS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASE WERKPLAATS
Addition kinds of activities for WASE WERKPLAATS

07839900. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
20999918. Tofu, behalve bevroren desserts | Tofu, except frozen desserts
23920402. Pads en padding, tafel: behalve asbest, vilt of rotan | Pads and padding, table: except asbestos, felt, or rattan
33240000. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
34239920. Mechanics 'handgereedschap | Mechanics' hand tools
35350101. Beltransportsystemen, algemeen industrieel gebruik | Belt conveyor systems, general industrial use
35450323. pushers | Pushers
35829900. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment, nec
80639901. Geestelijk ziekenhuis, met uitzondering van de mentaal retarded | Mental hospital, except for the mentally retarded
87439903. PR en publiciteit | Public relations and publicity

Werken bij WASE WERKPLAATS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASE WERKPLAATS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASE WERKPLAATS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASE WERKPLAATS. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 16 u Pittem , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 8 u bij 2 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

  • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van WASE WERKPLAATS in sociale netwerken
Look for responds of WASE WERKPLAATS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASE WERKPLAATS. Laat een reactie achter voor WASE WERKPLAATS. WASE WERKPLAATS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASE WERKPLAATS. Leave a respond for WASE WERKPLAATS. WASE WERKPLAATS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASE WERKPLAATS op de google maps. Adres en contacten WASE WERKPLAATS
Location of WASE WERKPLAATS on the google maps. Address and contacts of WASE WERKPLAATS

Andere gerelateerde bedrijven als come WASE WERKPLAATS WASE WERKPLAATS: SUPERCONFEX | COMPODAC SERVICE BUREAU | Gardeyn V | DANIEL PRIVOT | KAREL VAN RANST

Other related companies as WASE WERKPLAATS: SUPERCONFEX | COMPODAC SERVICE BUREAU | Gardeyn V | DANIEL PRIVOT | KAREL VAN RANST

WASE WERKPLAATS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASE WERKPLAATS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03743286132. Het bedrijf WASE WERKPLAATS bevindt zich op het adres: PAREINLAAN 1; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beschutte werkplaatsen. Producten gemaakt in WASE WERKPLAATS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WASE WERKPLAATS is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASE WERKPLAATS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASE WERKPLAATS, openstaande posities, locatie van WASE WERKPLAATS op de kaart.

WASE WERKPLAATS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASE WERKPLAATS, company assigned to the tax number BE03743286132. The company WASE WERKPLAATS is located at the address: PAREINLAAN 1; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beschutte werkplaatsen. Products created in WASE WERKPLAATS were not found.
The main activity of WASE WERKPLAATS is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WASE WERKPLAATS is not available. You also can look at reviews of WASE WERKPLAATS, open positions, location of WASE WERKPLAATS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASE WERKPLAATS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASE WERKPLAATS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASE WERKPLAATS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASE WERKPLAATS, employees, financial statistics.