FLENERGY ICT NV

Contactgegevens FLENERGY ICT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLENERGY ICT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLENERGY ICT NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Zandbergstr. 19 8500 Kortrijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-24-56-90 32-56-24-56-90

Fax (fax): 32-56-24-56-99 32-56-24-56-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLENERGY ICT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLENERGY ICT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLENERGY ICT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLENERGY ICT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLENERGY ICT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLENERGY ICT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLENERGY ICT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLENERGY ICT NV
Products information FLENERGY ICT NV

BTW identificatienummer (tax): BE08960968017
Ondernemingsnummer: 3601562500
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLENERGY ICT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Programming and software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLENERGY ICT NV
(Get full report from official database of BE for FLENERGY ICT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLENERGY ICT NV
Addition kinds of activities for FLENERGY ICT NV

357800. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
596199. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec
35599935. Wallpaper trimmers | Wallpaper trimmers
35940101. Pompen, hydraulische krachtoverdracht | Pumps, hydraulic power transfer
36410203. Gezondheidslampen, infrarood of ultraviolet | Health lamps, infrared or ultraviolet
73129901. Billboard reclame | Billboard advertising
92290103. Openbare Veiligheidsstatistiekencentrum, Overheid | Public safety statistics center, government

Werken bij FLENERGY ICT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLENERGY ICT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLENERGY ICT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLENERGY ICT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • Frigobeheerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als frigobeheerder bestaat je takenpakket uit onderstaande: -Beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow -Het identificeren, afvoeren en verzendklaar maken van afgewerkte producten -Opmaken van de stock

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Student beenhouwerij regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoek een student voor de beenhouwerij afdeling in een supermarkt regio Maasmechelen.

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

  • Sportvoeding Adviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportprestaties leveren betekent in eerste instantie veel trainingsarbeid en toch is de verzorging van je lichaam is even belangrijk. Vandaar dat voeding een belangrijke rol speelt voor een sporter. Wij zijn op zoek naar personen die interesse hebben om sporters voedingsadvies te geven.

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van FLENERGY ICT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLENERGY ICT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLENERGY ICT NV. Laat een reactie achter voor FLENERGY ICT NV. FLENERGY ICT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLENERGY ICT NV. Leave a respond for FLENERGY ICT NV. FLENERGY ICT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLENERGY ICT NV op de google maps. Adres en contacten FLENERGY ICT NV
Location of FLENERGY ICT NV on the google maps. Address and contacts of FLENERGY ICT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLENERGY ICT NV FLENERGY ICT NV: SANDESHOVED NEW NV | AD DELHAIZE-GO FRESH & Co | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | Artréno | DELMI DECOR

Other related companies as FLENERGY ICT NV: SANDESHOVED NEW NV | AD DELHAIZE-GO FRESH & Co | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | Artréno | DELMI DECOR

FLENERGY ICT NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is FLENERGY ICT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08960968017. Het bedrijf FLENERGY ICT NV bevindt zich op het adres: Zandbergstr. 19 8500 Kortrijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Programming and software. Producten gemaakt in FLENERGY ICT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLENERGY ICT NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLENERGY ICT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLENERGY ICT NV, openstaande posities, locatie van FLENERGY ICT NV op de kaart.

FLENERGY ICT NV is a company, that was registered 2008 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is FLENERGY ICT NV, company assigned to the tax number BE08960968017. The company FLENERGY ICT NV is located at the address: Zandbergstr. 19 8500 Kortrijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Programming and software. Products created in FLENERGY ICT NV were not found.
The main activity of FLENERGY ICT NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLENERGY ICT NV is not available. You also can look at reviews of FLENERGY ICT NV, open positions, location of FLENERGY ICT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLENERGY ICT NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLENERGY ICT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLENERGY ICT NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLENERGY ICT NV, employees, financial statistics.