GARAGE POELMANS

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • GARAGE POELMANS

Contactgegevens GARAGE POELMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE POELMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE POELMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT I LAAN 111; 3582; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11426230 (+32-11426230) 11426230 (+32-11426230)

Fax (fax): +32 (61) 913-83-15 +32 (61) 913-83-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE POELMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE POELMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE POELMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE POELMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE POELMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE POELMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE POELMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE POELMANS
Products information GARAGE POELMANS

BTW identificatienummer (tax): BE04303588867
Ondernemingsnummer: 1276580810
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in GARAGE POELMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE POELMANS
(Get full report from official database of BE for GARAGE POELMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE POELMANS
Addition kinds of activities for GARAGE POELMANS

7389. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
208400. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
249915. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
922904. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government
26790704. Isolatiepapier: batts, vullingen en dekens | Insulating paper: batts, fills, and blankets
38430105. Kasten, tandheelkunde | Cabinets, dental

Werken bij GARAGE POELMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE POELMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE POELMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE POELMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • Lasser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DELORGE RICHARD

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

  • Magazijnier / machinebediener (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VOLTEX

    Type: Vaste Job

    Opstarten en bedienen van machine om jumborollen technisch textiel af te rollen en te versnijden. Als magazijnier help je met verpakken en versnijden van rollen, opkuis van magazijn en laden en lossen van vrachtwagens.

  • Office Manager Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Vaste Job

    - Het beheren van een key-account / inhouse-klant - Het opbouwen, beheren en ontwikkelen van klantenrelaties door een gerichte marktbewerking - Je brengt de lokale HR-wereld in kaart en weet wat er beweegt in de markt - Je doet actief aan prospectie en netwerking - Je streeft naar een efficiënte werking van het kantoor: je plant en organiseert het werk - Je stuurt, ondersteunt en motiveert dagelijks je team in hun core business: matching - Je staat in voor coaching en ontwikkeling van de medewerkers op kantoor - Je rapporteert de resultaten en de inspanningen van het kantoor

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

Zoek naar antwoorden van GARAGE POELMANS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE POELMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE POELMANS. Laat een reactie achter voor GARAGE POELMANS. GARAGE POELMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE POELMANS. Leave a respond for GARAGE POELMANS. GARAGE POELMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE POELMANS op de google maps. Adres en contacten GARAGE POELMANS
Location of GARAGE POELMANS on the google maps. Address and contacts of GARAGE POELMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE POELMANS GARAGE POELMANS: VAN POPPEL VLOER EN TEGELWERKEN | JULES SERVAIS | RICHELIEU-CUIVRELUX | A.A. Albatros International | Van Zeebroeck Emilie

Other related companies as GARAGE POELMANS: VAN POPPEL VLOER EN TEGELWERKEN | JULES SERVAIS | RICHELIEU-CUIVRELUX | A.A. Albatros International | Van Zeebroeck Emilie

GARAGE POELMANS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE POELMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04303588867. Het bedrijf GARAGE POELMANS bevindt zich op het adres: ALBERT I LAAN 111; 3582; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 493,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE POELMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE POELMANS is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE POELMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE POELMANS, openstaande posities, locatie van GARAGE POELMANS op de kaart.

GARAGE POELMANS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE POELMANS, company assigned to the tax number BE04303588867. The company GARAGE POELMANS is located at the address: ALBERT I LAAN 111; 3582; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 493,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Voertuigen. Products created in GARAGE POELMANS were not found.
The main activity of GARAGE POELMANS is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE POELMANS is not available. You also can look at reviews of GARAGE POELMANS, open positions, location of GARAGE POELMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE POELMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE POELMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE POELMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE POELMANS, employees, financial statistics.