GARAGE COPPIN

Contactgegevens GARAGE COPPIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE COPPIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE COPPIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MARIEMBOURG 2; 5600; PHILIPPEVILLE, België

Telefoon (phone): 71668822 (+32-71668822) 71668822 (+32-71668822)

Fax (fax): +32 (61) 436-36-52 +32 (61) 436-36-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE COPPIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE COPPIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE COPPIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE COPPIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE COPPIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE COPPIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE COPPIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE COPPIN
Products information GARAGE COPPIN

BTW identificatienummer (tax): BE03323059082
Ondernemingsnummer: 7571197509
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in GARAGE COPPIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE COPPIN
(Get full report from official database of BE for GARAGE COPPIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE COPPIN
Addition kinds of activities for GARAGE COPPIN

3299. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
5159. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
6324. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
20460304. dextrose | Dextrose
24529904. Modulaire huizen, geprefabriceerde, hout | Modular homes, prefabricated, wood
26210801. Zakpapier | Bag paper
28650200. Cyclische organische grondstoffen | Cyclic organic crudes
34690103. Keukengerei, huishouden: Metalen, behalve gegoten | Utensils, household: metal, except cast
35310709. Steengoeders, draagbaar | Stone pulverizers, portable
39140408. Toiletartikelen, geplateerd (alle metalen) | Toilet ware, plated (all metals)

Werken bij GARAGE COPPIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE COPPIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE COPPIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE COPPIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Sales Promotor Interieurbeurs | Samsumg (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Samsung is een marktleider en wil elke consument een unieke Samsung beleving schenken.  Dankzij je commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en inzicht boost je de verkoop. Het adviseren en het bieden van een uitstekende service heeft hier natuurlijk ook zijn bijdrage. Concreet wijn wij op zoek naar vlotte studenten die op de Cocoon Interieur beurs (17 - 25/11)  de innovatieve producten van Samsung gaan promoten

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SURCONNEX

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

  • Projectleider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van GARAGE COPPIN in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE COPPIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE COPPIN. Laat een reactie achter voor GARAGE COPPIN. GARAGE COPPIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE COPPIN. Leave a respond for GARAGE COPPIN. GARAGE COPPIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE COPPIN op de google maps. Adres en contacten GARAGE COPPIN
Location of GARAGE COPPIN on the google maps. Address and contacts of GARAGE COPPIN

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE COPPIN GARAGE COPPIN: V.I.P. BEELDREGISTRATIES | PWA OPWIJK | Tofebat SCRL | Shop-In (Le) | Brugs Hemeltje

Other related companies as GARAGE COPPIN: V.I.P. BEELDREGISTRATIES | PWA OPWIJK | Tofebat SCRL | Shop-In (Le) | Brugs Hemeltje

GARAGE COPPIN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE COPPIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03323059082. Het bedrijf GARAGE COPPIN bevindt zich op het adres: RUE DE MARIEMBOURG 2; 5600; PHILIPPEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE COPPIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE COPPIN is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE COPPIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE COPPIN, openstaande posities, locatie van GARAGE COPPIN op de kaart.

GARAGE COPPIN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE COPPIN, company assigned to the tax number BE03323059082. The company GARAGE COPPIN is located at the address: RUE DE MARIEMBOURG 2; 5600; PHILIPPEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Voertuigen. Products created in GARAGE COPPIN were not found.
The main activity of GARAGE COPPIN is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE COPPIN is not available. You also can look at reviews of GARAGE COPPIN, open positions, location of GARAGE COPPIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE COPPIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE COPPIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE COPPIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE COPPIN, employees, financial statistics.