D.V.A. - VERMEERSCH

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • D.V.A. - VERMEERSCH
Private companiesRailroad Transportation • D.V.A. - VERMEERSCH

Contactgegevens D.V.A. - VERMEERSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.V.A. - VERMEERSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.V.A. - VERMEERSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 16; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 33532224 (+32-33532224) 33532224 (+32-33532224)

Fax (fax): +32 (55) 612-21-59 +32 (55) 612-21-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.V.A. - VERMEERSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.V.A. - VERMEERSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.V.A. - VERMEERSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.V.A. - VERMEERSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.V.A. - VERMEERSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.V.A. - VERMEERSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.V.A. - VERMEERSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.V.A. - VERMEERSCH
Products information D.V.A. - VERMEERSCH

BTW identificatienummer (tax): BE06589019775
Ondernemingsnummer: 5628540039
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in D.V.A. - VERMEERSCH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.V.A. - VERMEERSCH
(Get full report from official database of BE for D.V.A. - VERMEERSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.V.A. - VERMEERSCH
Addition kinds of activities for D.V.A. - VERMEERSCH

2843. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
5063. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
252103. Houten kantoor tafels en tafels | Wood office desks and tables
738903. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services
20870201. Drankbasis | Beverage bases
78199902. Visuele effectenproductie | Visual effects production
80729904. Orthodontische apparaten productie | Orthodontic appliance production

Werken bij D.V.A. - VERMEERSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.V.A. - VERMEERSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.V.A. - VERMEERSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.V.A. - VERMEERSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

  • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Daoust Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van D.V.A. - VERMEERSCH in sociale netwerken
Look for responds of D.V.A. - VERMEERSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.V.A. - VERMEERSCH. Laat een reactie achter voor D.V.A. - VERMEERSCH. D.V.A. - VERMEERSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.V.A. - VERMEERSCH. Leave a respond for D.V.A. - VERMEERSCH. D.V.A. - VERMEERSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.V.A. - VERMEERSCH op de google maps. Adres en contacten D.V.A. - VERMEERSCH
Location of D.V.A. - VERMEERSCH on the google maps. Address and contacts of D.V.A. - VERMEERSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come D.V.A. - VERMEERSCH D.V.A. - VERMEERSCH: DE FLAPUIT | LUC STAELENS | H.D.M. NV | HILDE MARTENS | MEUBLES A L'OCCASION

Other related companies as D.V.A. - VERMEERSCH: DE FLAPUIT | LUC STAELENS | H.D.M. NV | HILDE MARTENS | MEUBLES A L'OCCASION

D.V.A. - VERMEERSCH is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.V.A. - VERMEERSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06589019775. Het bedrijf D.V.A. - VERMEERSCH bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 16; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 741,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in D.V.A. - VERMEERSCH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.V.A. - VERMEERSCH is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.V.A. - VERMEERSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.V.A. - VERMEERSCH, openstaande posities, locatie van D.V.A. - VERMEERSCH op de kaart.

D.V.A. - VERMEERSCH is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.V.A. - VERMEERSCH, company assigned to the tax number BE06589019775. The company D.V.A. - VERMEERSCH is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 16; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 741,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in D.V.A. - VERMEERSCH were not found.
The main activity of D.V.A. - VERMEERSCH is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D.V.A. - VERMEERSCH is not available. You also can look at reviews of D.V.A. - VERMEERSCH, open positions, location of D.V.A. - VERMEERSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.V.A. - VERMEERSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.V.A. - VERMEERSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.V.A. - VERMEERSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.V.A. - VERMEERSCH, employees, financial statistics.