GARAGE COLLINET

Contactgegevens GARAGE COLLINET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE COLLINET: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE COLLINET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE CHIMAY 26; 6500; BEAUMONT, België

Telefoon (phone): 71588339 (+32-71588339) 71588339 (+32-71588339)

Fax (fax): +32 (61) 444-94-99 +32 (61) 444-94-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE COLLINET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE COLLINET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE COLLINET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE COLLINET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE COLLINET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE COLLINET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE COLLINET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE COLLINET
Products information GARAGE COLLINET

BTW identificatienummer (tax): BE01435333251
Ondernemingsnummer: 2324951171
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in GARAGE COLLINET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE COLLINET
(Get full report from official database of BE for GARAGE COLLINET)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE COLLINET
Addition kinds of activities for GARAGE COLLINET

204899. Voorbereide feeds, nec, nec | Prepared feeds, nec, nec
20410109. Haver bloem | Oat flour
28129900. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
34969906. Omheining, gemaakt van aangekochte draad | Fencing, made from purchased wire
35420103. Schaafmachines, kracht | Shearing machines, power
36470101. Automotive verlichtingsinrichtingen, nec | Automotive lighting fixtures, nec
38250217. Logic circuit testers | Logic circuit testers
50990201. cordwood | Cordwood
59470101. Kunstwerk en gravures | Artcraft and carvings

Werken bij GARAGE COLLINET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE COLLINET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE COLLINET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE COLLINET. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

Zoek naar antwoorden van GARAGE COLLINET in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE COLLINET in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE COLLINET. Laat een reactie achter voor GARAGE COLLINET. GARAGE COLLINET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE COLLINET. Leave a respond for GARAGE COLLINET. GARAGE COLLINET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE COLLINET op de google maps. Adres en contacten GARAGE COLLINET
Location of GARAGE COLLINET on the google maps. Address and contacts of GARAGE COLLINET

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE COLLINET GARAGE COLLINET: BBL | HUIS ATHENA | SHELL | KURT CASSELMAN | L?EVRIE

Other related companies as GARAGE COLLINET: BBL | HUIS ATHENA | SHELL | KURT CASSELMAN | L?EVRIE

GARAGE COLLINET is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE COLLINET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01435333251. Het bedrijf GARAGE COLLINET bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE CHIMAY 26; 6500; BEAUMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 628,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE COLLINET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE COLLINET is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE COLLINET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE COLLINET, openstaande posities, locatie van GARAGE COLLINET op de kaart.

GARAGE COLLINET is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE COLLINET, company assigned to the tax number BE01435333251. The company GARAGE COLLINET is located at the address: CHAUSSةE DE CHIMAY 26; 6500; BEAUMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 628,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen; Voertuigen. Products created in GARAGE COLLINET were not found.
The main activity of GARAGE COLLINET is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE COLLINET is not available. You also can look at reviews of GARAGE COLLINET, open positions, location of GARAGE COLLINET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE COLLINET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE COLLINET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE COLLINET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE COLLINET, employees, financial statistics.