FLCOMPUTER SUPPORT NV

Contactgegevens FLCOMPUTER SUPPORT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOMPUTER SUPPORT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOMPUTER SUPPORT NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Meir 44a 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-04-19-00 32-32-04-19-00

Fax (fax): 32-32-04-19-09 32-32-04-19-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOMPUTER SUPPORT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOMPUTER SUPPORT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOMPUTER SUPPORT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOMPUTER SUPPORT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOMPUTER SUPPORT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOMPUTER SUPPORT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOMPUTER SUPPORT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOMPUTER SUPPORT NV
Products information FLCOMPUTER SUPPORT NV

BTW identificatienummer (tax): BE02958038330
Ondernemingsnummer: 7055664062
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLCOMPUTER SUPPORT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Microcomputers, consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOMPUTER SUPPORT NV
(Get full report from official database of BE for FLCOMPUTER SUPPORT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOMPUTER SUPPORT NV
Addition kinds of activities for FLCOMPUTER SUPPORT NV

483201. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
15210104. Herstel van brandschade, eengezinswoningen | Repairing fire damage, single-family houses
36749913. Schakelaars, siliconenbesturing | Switches, silicon control
95329900. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, nec | Urban and community development, nec
96419904. Provincie agrarische agent, overheid | County agricultural agent, government

Werken bij FLCOMPUTER SUPPORT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOMPUTER SUPPORT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOMPUTER SUPPORT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOMPUTER SUPPORT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG BUIGLASSER - DAGWERK - REGIO ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een TIG-lasser voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal. Je werkt in de werkplaats of op de werven in de buurt. Je vertrekt elke dag met je collega's vanuit het bedrijf in Roeselare.

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

  • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

Zoek naar antwoorden van FLCOMPUTER SUPPORT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCOMPUTER SUPPORT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOMPUTER SUPPORT NV. Laat een reactie achter voor FLCOMPUTER SUPPORT NV. FLCOMPUTER SUPPORT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOMPUTER SUPPORT NV. Leave a respond for FLCOMPUTER SUPPORT NV. FLCOMPUTER SUPPORT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOMPUTER SUPPORT NV op de google maps. Adres en contacten FLCOMPUTER SUPPORT NV
Location of FLCOMPUTER SUPPORT NV on the google maps. Address and contacts of FLCOMPUTER SUPPORT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOMPUTER SUPPORT NV FLCOMPUTER SUPPORT NV: LUTGART DE SMET | Annette | COIFFURE EVELYNE | INST.ENS.SUP.PARN./INST. PARNASSE-DEUX ALICE | PRISMA-Z FOTOGRAVURE

Other related companies as FLCOMPUTER SUPPORT NV: LUTGART DE SMET | Annette | COIFFURE EVELYNE | INST.ENS.SUP.PARN./INST. PARNASSE-DEUX ALICE | PRISMA-Z FOTOGRAVURE

FLCOMPUTER SUPPORT NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOMPUTER SUPPORT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02958038330. Het bedrijf FLCOMPUTER SUPPORT NV bevindt zich op het adres: Meir 44a 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Microcomputers, consultants. Producten gemaakt in FLCOMPUTER SUPPORT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOMPUTER SUPPORT NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOMPUTER SUPPORT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOMPUTER SUPPORT NV, openstaande posities, locatie van FLCOMPUTER SUPPORT NV op de kaart.

FLCOMPUTER SUPPORT NV is a company, that was registered 2002 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLCOMPUTER SUPPORT NV, company assigned to the tax number BE02958038330. The company FLCOMPUTER SUPPORT NV is located at the address: Meir 44a 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Microcomputers, consultants. Products created in FLCOMPUTER SUPPORT NV were not found.
The main activity of FLCOMPUTER SUPPORT NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOMPUTER SUPPORT NV is not available. You also can look at reviews of FLCOMPUTER SUPPORT NV, open positions, location of FLCOMPUTER SUPPORT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOMPUTER SUPPORT NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOMPUTER SUPPORT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOMPUTER SUPPORT NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOMPUTER SUPPORT NV, employees, financial statistics.