FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL
Private companiesUnited States Postal Service • FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL

Contactgegevens FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Avenue Marcel Thiry 204 1200 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-74-91-11 32-27-74-91-11

Fax (fax): 32-27-74-90-90 32-27-74-90-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL
Products information FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE08921417236
Ondernemingsnummer: 5231933593
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 790,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Microcomputers, consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL
(Get full report from official database of BE for FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL
Addition kinds of activities for FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL

013300. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
10310101. Cerussiet mijnbouw | Cerussite mining
20839904. Roggemout | Rye malt
20870201. Drankbasis | Beverage bases
33121000. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
34839901. Ammunitie laad- en montagefabriek | Ammunition loading and assembling plant
35560210. Oilseed crushing en extractie machines | Oilseed crushing and extracting machinery
37310206. Onderzeeboten, bouw en reparatie | Submarines, building and repairing
50840604. Brandstofinjectiesystemen | Fuel injection systems
59129900. Drug winkels en eigen winkels, nec | Drug stores and proprietary stores, nec

Werken bij FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stokrooie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

Zoek naar antwoorden van FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL in sociale netwerken
Look for responds of FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL. Laat een reactie achter voor FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL. FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL. Leave a respond for FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL. FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL op de google maps. Adres en contacten FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL
Location of FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL on the google maps. Address and contacts of FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL: GARAGE VEROOST | LAMINE M | Lhoir F | B.S.G.O. DE ZEEPAARDJES | Eerlings NV

Other related companies as FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL: GARAGE VEROOST | LAMINE M | Lhoir F | B.S.G.O. DE ZEEPAARDJES | Eerlings NV

FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08921417236. Het bedrijf FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL bevindt zich op het adres: Avenue Marcel Thiry 204 1200 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 790,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Microcomputers, consultants. Producten gemaakt in FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL, openstaande posities, locatie van FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL op de kaart.

FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL is a company, that was registered 2004 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL, company assigned to the tax number BE08921417236. The company FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL is located at the address: Avenue Marcel Thiry 204 1200 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 790,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Microcomputers, consultants. Products created in FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL were not found.
The main activity of FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL is not available. You also can look at reviews of FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL, open positions, location of FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLERNST & YOUNG TECHNOLOGY AND SECURITY RISK SERVICES SCRL, employees, financial statistics.