FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA
Private companiesAmusement and Recreation Services • FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA

Contactgegevens FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Bd. De La Woluwe 34 1200 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-73-22-11 32-27-73-22-11

Fax (fax): 32-27-73-22-12 32-27-73-22-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA
Products information FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE05359100341
Ondernemingsnummer: 4453552246
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 469,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - computer peripherals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA
Addition kinds of activities for FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA

511200. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
806300. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
27590801. Decals: drukwerk, nsk | Decals: printing, nsk
48130100. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications
87429907. Site locatie consultant | Site location consultant

Werken bij FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Engineer met passie voor techniek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je zal als Service Engineer instaan voor het operationele gedeelte van verschillende installaties. Jouw technische skills zijn een troef tijdens de bediening van de installaties en het uitvoeren van het onderhoud en de kalibraties Je staat ook in voor de demontage en reiniging van de installaties na testing Jouw communicatieve skills zullen jou helpen bij het geven van demo's en seminaries Stockbeheer maakt ook deel uit van jouw takenpakket Jouw analytisch vermogen is een meerwaarde tijdens het implementeren, testen en evalueren van verbeteringen Technisch onderhoud en installatie van units bij klanten in het buitenland

  • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

  • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

Zoek naar antwoorden van FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA. FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA. Leave a respond for FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA. FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA
Location of FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA: Braem Benedikt | VERBEKE | REZETTE ANNA & FERNAND | Ambiance BVBA | BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM

Other related companies as FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA: Braem Benedikt | VERBEKE | REZETTE ANNA & FERNAND | Ambiance BVBA | BEDRIJFSWAGENS VAN RENTERGHEM

FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05359100341. Het bedrijf FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Bd. De La Woluwe 34 1200 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 469,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electronic data processing - computer peripherals. Producten gemaakt in FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA op de kaart.

FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA is a company, that was registered 2005 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE05359100341. The company FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA is located at the address: Bd. De La Woluwe 34 1200 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 469,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electronic data processing - computer peripherals. Products created in FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA were not found.
The main activity of FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA, open positions, location of FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLE C S INTERNATIONAL BELGIUM SA, employees, financial statistics.