FLCOMPUTER PROFILE BVBA

Contactgegevens FLCOMPUTER PROFILE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOMPUTER PROFILE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOMPUTER PROFILE BVBA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. De L'Exposition 337 BP 45 1090 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-20-51-33 32-27-20-51-33

Fax (fax): 32-27-20-11-48 32-27-20-11-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOMPUTER PROFILE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOMPUTER PROFILE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOMPUTER PROFILE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOMPUTER PROFILE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOMPUTER PROFILE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOMPUTER PROFILE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOMPUTER PROFILE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOMPUTER PROFILE BVBA
Products information FLCOMPUTER PROFILE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08591827392
Ondernemingsnummer: 6818359375
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 592,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLCOMPUTER PROFILE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOMPUTER PROFILE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLCOMPUTER PROFILE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOMPUTER PROFILE BVBA
Addition kinds of activities for FLCOMPUTER PROFILE BVBA

10310202. Smithsoniet mijnbouw | Smithsonite mining
23920503. Polijsten doekjes, vlakte | Polishing cloths, plain
35969903. Tellen weegschalen | Counting scales
38420503. Gaas, chirurgisch | Gauze, surgical
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment

Werken bij FLCOMPUTER PROFILE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOMPUTER PROFILE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOMPUTER PROFILE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOMPUTER PROFILE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

  • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van FLCOMPUTER PROFILE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLCOMPUTER PROFILE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOMPUTER PROFILE BVBA. Laat een reactie achter voor FLCOMPUTER PROFILE BVBA. FLCOMPUTER PROFILE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOMPUTER PROFILE BVBA. Leave a respond for FLCOMPUTER PROFILE BVBA. FLCOMPUTER PROFILE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOMPUTER PROFILE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLCOMPUTER PROFILE BVBA
Location of FLCOMPUTER PROFILE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLCOMPUTER PROFILE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOMPUTER PROFILE BVBA FLCOMPUTER PROFILE BVBA: G.A.S.C.A | COUTTS ALTERNATIVE | FRANK DUMON | WOOD INTERIOR | BOULANGERIE DE MOL & FILS

Other related companies as FLCOMPUTER PROFILE BVBA: G.A.S.C.A | COUTTS ALTERNATIVE | FRANK DUMON | WOOD INTERIOR | BOULANGERIE DE MOL & FILS

FLCOMPUTER PROFILE BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOMPUTER PROFILE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08591827392. Het bedrijf FLCOMPUTER PROFILE BVBA bevindt zich op het adres: Av. De L'Exposition 337 BP 45 1090 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 592,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data banks. Producten gemaakt in FLCOMPUTER PROFILE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOMPUTER PROFILE BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOMPUTER PROFILE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOMPUTER PROFILE BVBA, openstaande posities, locatie van FLCOMPUTER PROFILE BVBA op de kaart.

FLCOMPUTER PROFILE BVBA is a company, that was registered 1992 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLCOMPUTER PROFILE BVBA, company assigned to the tax number BE08591827392. The company FLCOMPUTER PROFILE BVBA is located at the address: Av. De L'Exposition 337 BP 45 1090 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 592,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data banks. Products created in FLCOMPUTER PROFILE BVBA were not found.
The main activity of FLCOMPUTER PROFILE BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOMPUTER PROFILE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLCOMPUTER PROFILE BVBA, open positions, location of FLCOMPUTER PROFILE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOMPUTER PROFILE BVBA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOMPUTER PROFILE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOMPUTER PROFILE BVBA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOMPUTER PROFILE BVBA, employees, financial statistics.