KOPERINO TAKE-OFF

Contactgegevens KOPERINO TAKE-OFF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOPERINO TAKE-OFF: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOPERINO TAKE-OFF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 5B291; 2110; WIJNEGEM, België

Telefoon (phone): 33537436 (+32-33537436) 33537436 (+32-33537436)

Fax (fax): +32 (82) 926-66-69 +32 (82) 926-66-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOPERINO TAKE-OFF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOPERINO TAKE-OFF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOPERINO TAKE-OFF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOPERINO TAKE-OFF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOPERINO TAKE-OFF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOPERINO TAKE-OFF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOPERINO TAKE-OFF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOPERINO TAKE-OFF
Products information KOPERINO TAKE-OFF

BTW identificatienummer (tax): BE06703277587
Ondernemingsnummer: 5918579101
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in KOPERINO TAKE-OFF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOPERINO TAKE-OFF
(Get full report from official database of BE for KOPERINO TAKE-OFF)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOPERINO TAKE-OFF
Addition kinds of activities for KOPERINO TAKE-OFF

3429. Hardware, nec | Hardware, nec
507801. Koel displayapparatuur | Refrigerated display equipment
22110208. Oxfords (katoenen stoffen) | Oxfords (cotton fabrics)
32910302. Aluminiumoxide (gefuseerd) schuurmiddelen | Aluminum oxide (fused) abrasives
34999913. Meubelen delen, metaal | Furniture parts, metal
38419903. Zuurstoftenten | Oxygen tents
59949900. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec

Werken bij KOPERINO TAKE-OFF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOPERINO TAKE-OFF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOPERINO TAKE-OFF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOPERINO TAKE-OFF. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

  • Poetshulp aan huis via dienstencheques - halftijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SOCIAAL HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp aan huis staat u in voor de schoonmaak bij cliënten thuis (bejaarden, jonge gezinnen, ...). Concreet gaat het om afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, ... Regio Dendermonde

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DECOSPAN

    Type: Vaste Job

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Chauffeur C Dagdienst onmiddellijke opstart m/v (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch en groeiend bedrijf in Breezijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C voor dagdienst! Je zal tijdens het werk gebruik maken van een bouwkraan om de vracht te kunnen verplaatsen.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van KOPERINO TAKE-OFF in sociale netwerken
Look for responds of KOPERINO TAKE-OFF in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOPERINO TAKE-OFF. Laat een reactie achter voor KOPERINO TAKE-OFF. KOPERINO TAKE-OFF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOPERINO TAKE-OFF. Leave a respond for KOPERINO TAKE-OFF. KOPERINO TAKE-OFF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOPERINO TAKE-OFF op de google maps. Adres en contacten KOPERINO TAKE-OFF
Location of KOPERINO TAKE-OFF on the google maps. Address and contacts of KOPERINO TAKE-OFF

Andere gerelateerde bedrijven als come KOPERINO TAKE-OFF KOPERINO TAKE-OFF: J.S.G. Photo Developpement SPRL | BUREAU LEEMANS | Pignolet Dominique | INGENIERIE BELGE DE TRAITEMENT ET DE VALORIS. SA | Biebuyck B

Other related companies as KOPERINO TAKE-OFF: J.S.G. Photo Developpement SPRL | BUREAU LEEMANS | Pignolet Dominique | INGENIERIE BELGE DE TRAITEMENT ET DE VALORIS. SA | Biebuyck B

KOPERINO TAKE-OFF is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOPERINO TAKE-OFF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06703277587. Het bedrijf KOPERINO TAKE-OFF bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 5B291; 2110; WIJNEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in KOPERINO TAKE-OFF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOPERINO TAKE-OFF is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOPERINO TAKE-OFF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOPERINO TAKE-OFF, openstaande posities, locatie van KOPERINO TAKE-OFF op de kaart.

KOPERINO TAKE-OFF is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOPERINO TAKE-OFF, company assigned to the tax number BE06703277587. The company KOPERINO TAKE-OFF is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 5B291; 2110; WIJNEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schoenen. Products created in KOPERINO TAKE-OFF were not found.
The main activity of KOPERINO TAKE-OFF is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KOPERINO TAKE-OFF is not available. You also can look at reviews of KOPERINO TAKE-OFF, open positions, location of KOPERINO TAKE-OFF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOPERINO TAKE-OFF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOPERINO TAKE-OFF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOPERINO TAKE-OFF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOPERINO TAKE-OFF, employees, financial statistics.