ISABELLA ANDRIES

Contactgegevens ISABELLA ANDRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISABELLA ANDRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISABELLA ANDRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE KEYSERHOEVE 40; 2040; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35686625 (+32-35686625) 35686625 (+32-35686625)

Fax (fax): +32 (87) 869-86-47 +32 (87) 869-86-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISABELLA ANDRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISABELLA ANDRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISABELLA ANDRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISABELLA ANDRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISABELLA ANDRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISABELLA ANDRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISABELLA ANDRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISABELLA ANDRIES
Products information ISABELLA ANDRIES

BTW identificatienummer (tax): BE05018798828
Ondernemingsnummer: 8544036865
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 499,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ISABELLA ANDRIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISABELLA ANDRIES
(Get full report from official database of BE for ISABELLA ANDRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISABELLA ANDRIES
Addition kinds of activities for ISABELLA ANDRIES

274103. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
362901. Elektronische generatie apparatuur | Electronic generation equipment
737799. Computer verhuur en verhuur, nec | Computer rental and leasing, nec
17990607. Kantoormeubelen installatie | Office furniture installation
35110103. Stoomturbine generator set units, compleet | Steam turbine generator set units, complete
35410107. Jig saai en slijpmachines | Jig boring and grinding machines
80490300. Spraak specialist | Speech specialist
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij ISABELLA ANDRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISABELLA ANDRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISABELLA ANDRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISABELLA ANDRIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker tankstation (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon bedient de klanten : kassa, pomp bedienen, voedingswaren verkopen, nodige documenten meegeven bij verhuur wagen en bij teruggave wagen alles goed controleren. Persoon dient ook de shop en pomp net te onderhouden.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

  • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

  • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET BROODPUNT

    Type: Flexijob

    We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

Zoek naar antwoorden van ISABELLA ANDRIES in sociale netwerken
Look for responds of ISABELLA ANDRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISABELLA ANDRIES. Laat een reactie achter voor ISABELLA ANDRIES. ISABELLA ANDRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISABELLA ANDRIES. Leave a respond for ISABELLA ANDRIES. ISABELLA ANDRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISABELLA ANDRIES op de google maps. Adres en contacten ISABELLA ANDRIES
Location of ISABELLA ANDRIES on the google maps. Address and contacts of ISABELLA ANDRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come ISABELLA ANDRIES ISABELLA ANDRIES: Feniks VZW | Parrano Lorenzo Creazioni NV | RIK VERHOEVEN | L. PLATIAUX | P. PAQUES

Other related companies as ISABELLA ANDRIES: Feniks VZW | Parrano Lorenzo Creazioni NV | RIK VERHOEVEN | L. PLATIAUX | P. PAQUES

ISABELLA ANDRIES is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISABELLA ANDRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05018798828. Het bedrijf ISABELLA ANDRIES bevindt zich op het adres: DE KEYSERHOEVE 40; 2040; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 499,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in ISABELLA ANDRIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ISABELLA ANDRIES is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISABELLA ANDRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISABELLA ANDRIES, openstaande posities, locatie van ISABELLA ANDRIES op de kaart.

ISABELLA ANDRIES is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISABELLA ANDRIES, company assigned to the tax number BE05018798828. The company ISABELLA ANDRIES is located at the address: DE KEYSERHOEVE 40; 2040; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 499,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schoenen. Products created in ISABELLA ANDRIES were not found.
The main activity of ISABELLA ANDRIES is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ISABELLA ANDRIES is not available. You also can look at reviews of ISABELLA ANDRIES, open positions, location of ISABELLA ANDRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISABELLA ANDRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISABELLA ANDRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISABELLA ANDRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISABELLA ANDRIES, employees, financial statistics.