FLSICK NV

Contactgegevens FLSICK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSICK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSICK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doornveld 22 1731 Asse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-66-05-20 32-24-66-05-20

Fax (fax): 32-24-63-35-07 32-24-63-35-07

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSICK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSICK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSICK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSICK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSICK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSICK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSICK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSICK NV
Products information FLSICK NV

BTW identificatienummer (tax): BE05131134033
Ondernemingsnummer: 9975830078
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLSICK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bar code scanners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSICK NV
(Get full report from official database of BE for FLSICK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSICK NV
Addition kinds of activities for FLSICK NV

142201. Kalksteen, grond | Limestones, ground
08310204. Terpentijn- en harsdestillatie (in bos, op boerderij) | Turpentine and rosin distillation (in forest, on farm)
20990800. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
22111001. Crinoline | Crinoline
23890202. Band uniforms | Band uniforms
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter
73890408. Rugbinding | Rug binding

Werken bij FLSICK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSICK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSICK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSICK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistieke handlangers zomerperiode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de zomerperiode hebben onze klanten nood aan extra handlangers voor logistieke arbeid. Deze tewerkstelling gebeurt op basis van dagplanningen bij diverse klanten! Dit wanneer er tekorten zijn bij het haven- en logistiek personeel wegens vakanties en afwezigheden. Sporadisch kan hier weekendwerk bij zijn (hiervoor kan u zich vrijwillig opgeven, geen verplichting). Je zal bij diverse klanten werken en verschillende taken uitvoeren (laden en lossen, onderhoud terminal, sorteren van goederen en verpakkingsmaterialen, ...). Dit kan in daguren of in shiften zijn (vroege, late).

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

  • magazijnmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Je zal te werk gesteld worden in een koude omgeving. (2-4 graden) Met behulp van een heftruck zal je het magazijn op orde houden, vrachtwagens laden en lossen,...

  • SPONTANE LEERKRACHTEN VOOR BIJLES (regio VEURNE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: V2018.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

  • FLEXI JOB AFWASSER BRASSERIE T GOE GEDACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    Heb jij een hart voor de horeca, ben je een teamplayer en ben je stipt en loyaal? Misschien ben jij dan de persoon om ons team van Brasserie T GOE GEDACHT te komen versterken. Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilniszakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Eventueel sta je ook in voor de volgende taken: Je wast af (weken, schuren, ontvetten, ontsmetten): groot vaatwerk keukeninstallaties werkinstrumenten, bv. ketels, kookdouches, frigo's, karren, bakplaten, warmwaterbaden, frituren, ovens, dampkappen, vergieten, pollepels ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken. Je controleert de properheid en zet de spullen op de daartoe bestemde plaats, bv. karren, rekken, kasten ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties en doet diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilnisbakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Je vervult kleine keukentaken (sla wassen, dessert enz)

Zoek naar antwoorden van FLSICK NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSICK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSICK NV. Laat een reactie achter voor FLSICK NV. FLSICK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSICK NV. Leave a respond for FLSICK NV. FLSICK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSICK NV op de google maps. Adres en contacten FLSICK NV
Location of FLSICK NV on the google maps. Address and contacts of FLSICK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSICK NV FLSICK NV: Vandenbroucke Pol NV | Viviane | GARAGE CAMMAERT NV | FA. DE DUYTSCHE | LES SILLONS DE LA MUSIQUE

Other related companies as FLSICK NV: Vandenbroucke Pol NV | Viviane | GARAGE CAMMAERT NV | FA. DE DUYTSCHE | LES SILLONS DE LA MUSIQUE

FLSICK NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSICK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05131134033. Het bedrijf FLSICK NV bevindt zich op het adres: Doornveld 22 1731 Asse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bar code scanners. Producten gemaakt in FLSICK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSICK NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSICK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSICK NV, openstaande posities, locatie van FLSICK NV op de kaart.

FLSICK NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSICK NV, company assigned to the tax number BE05131134033. The company FLSICK NV is located at the address: Doornveld 22 1731 Asse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bar code scanners. Products created in FLSICK NV were not found.
The main activity of FLSICK NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSICK NV is not available. You also can look at reviews of FLSICK NV, open positions, location of FLSICK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSICK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSICK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSICK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSICK NV, employees, financial statistics.