FLORDIGES NV

Contactgegevens FLORDIGES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLORDIGES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLORDIGES NV

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 555 PB 5 1930 Zaventem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-90-07-00 32-22-90-07-00

Fax (fax): 32-22-90-07-10 32-22-90-07-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLORDIGES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLORDIGES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLORDIGES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLORDIGES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLORDIGES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLORDIGES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLORDIGES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLORDIGES NV
Products information FLORDIGES NV

BTW identificatienummer (tax): BE08916473388
Ondernemingsnummer: 4310729980
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLORDIGES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software packages, data processing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLORDIGES NV
(Get full report from official database of BE for FLORDIGES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLORDIGES NV
Addition kinds of activities for FLORDIGES NV

3554. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
284404. Scheerbereidingen | Shaving preparations
616300. Lening makelaars | Loan brokers
20370202. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen
35440105. Dies, plastiekvorming | Dies, plastics forming
35969904. Industriële weegschalen | Industrial scales
65539903. Begraafplaats vereniging | Cemetery association
73350000. Commerciële fotografie | Commercial photography
78220401. Televisie tape distributie | Television tape distribution
80599905. Persoonlijke verzorging thuis, met gezondheidszorg | Personal care home, with health care

Werken bij FLORDIGES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLORDIGES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLORDIGES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLORDIGES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

  • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

     De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

  • Magazijnier (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Asse en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Industrieel reinigers - RECHTEROEVER (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als industrieel reiniger reinig je industriële gebouwen, installaties, reservoirs, leidingen, voertuigen en schepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel, zoals zuigwagens en gemotoriseerde hogedrukinstallatie. Je onderhoudt deze ook en je verwijdert het afval. De werkzaamheden kunnen bevatten: het doorspuiten van leidingen, reinigen van rioleringen, tanks, industriële installaties van productiebedrijven, … Buchen Industrial Services is een bedrijf 24/24 en 7/7 bereikbaar voor de klanten. Dagelijks variëren de werkuren en wordt een grote flexibiliteit gevraagd om de klanten de nodige service te kunnen bieden. Veiligheid is een grote prioriteit voor Buchen Industrial Services. Als industrieel reiniger pas je de veiligheidsvoorschriften strikt toe en maak je gebruik van de nodige specifieke veiligheidsuitrusting bij de uitvoering van de werken.

  • Barman (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: L' APERO

    Type: Vaste Job

    Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van FLORDIGES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLORDIGES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLORDIGES NV. Laat een reactie achter voor FLORDIGES NV. FLORDIGES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLORDIGES NV. Leave a respond for FLORDIGES NV. FLORDIGES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLORDIGES NV op de google maps. Adres en contacten FLORDIGES NV
Location of FLORDIGES NV on the google maps. Address and contacts of FLORDIGES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLORDIGES NV FLORDIGES NV: Baines | ACCENT EVENTS | JULIEN VANDERHAEGHEN | PAPETERIES DE LA LIENNE | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as FLORDIGES NV: Baines | ACCENT EVENTS | JULIEN VANDERHAEGHEN | PAPETERIES DE LA LIENNE | BANCONTACT-MISTER CASH

FLORDIGES NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is FLORDIGES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08916473388. Het bedrijf FLORDIGES NV bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 555 PB 5 1930 Zaventem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Software packages, data processing. Producten gemaakt in FLORDIGES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLORDIGES NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLORDIGES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLORDIGES NV, openstaande posities, locatie van FLORDIGES NV op de kaart.

FLORDIGES NV is a company, that was registered 2012 in Leuven region, Belgium. Full name of company is FLORDIGES NV, company assigned to the tax number BE08916473388. The company FLORDIGES NV is located at the address: Leuvensesteenweg 555 PB 5 1930 Zaventem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Software packages, data processing. Products created in FLORDIGES NV were not found.
The main activity of FLORDIGES NV is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLORDIGES NV is not available. You also can look at reviews of FLORDIGES NV, open positions, location of FLORDIGES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLORDIGES NV, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLORDIGES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLORDIGES NV, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLORDIGES NV, employees, financial statistics.