ERAM

Contactgegevens ERAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE ALBERT-IER 39; 6820; FLORENVILLE, België

Telefoon (phone): 61313894 (+32-61313894) 61313894 (+32-61313894)

Fax (fax): +32 (16) 174-43-29 +32 (16) 174-43-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERAM
Products information ERAM

BTW identificatienummer (tax): BE06227844238
Ondernemingsnummer: 2829498291
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in ERAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERAM
(Get full report from official database of BE for ERAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERAM
Addition kinds of activities for ERAM

3821. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
249303. Hardboard en fiberboard producten | Hardboard and fiberboard products
28349902. Druggists 'preparaten (farmaceutica) | Druggists' preparations (pharmaceuticals)
39429901. Gevulde speelgoed, inclusief dieren | Stuffed toys, including animals
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids

Werken bij ERAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Jobstudent uitsorteerder dagdienst TE Connectivity (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Start People Inhouse TE Connectivity Oostkamp

    Type: Studentenjob

    Als uitsorteerder sta je in voor volgende zaken: • Als uitsorteerder ben je een belangrijke schakel in het op punt stellen van het leveren van kwalitatieve connectoren voor de automobielsector • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles zodat een optimale kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft • In deze dynamische omgeving ben jij in je element en behoud je het overzicht • Rapporteren over afwijkingen in productieproces en productiegegevens aan supervisor • Verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplaats

  • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

Zoek naar antwoorden van ERAM in sociale netwerken
Look for responds of ERAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERAM. Laat een reactie achter voor ERAM. ERAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERAM. Leave a respond for ERAM. ERAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERAM op de google maps. Adres en contacten ERAM
Location of ERAM on the google maps. Address and contacts of ERAM

Andere gerelateerde bedrijven als come ERAM ERAM: Maxi-Literie | Carion J | CO.RA.CO - BEELAERTS | De Coster D | QUATANNES

Other related companies as ERAM: Maxi-Literie | Carion J | CO.RA.CO - BEELAERTS | De Coster D | QUATANNES

ERAM is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06227844238. Het bedrijf ERAM bevindt zich op het adres: PLACE ALBERT-IER 39; 6820; FLORENVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 413,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in ERAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERAM is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERAM, openstaande posities, locatie van ERAM op de kaart.

ERAM is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERAM, company assigned to the tax number BE06227844238. The company ERAM is located at the address: PLACE ALBERT-IER 39; 6820; FLORENVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 413,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoenen. Products created in ERAM were not found.
The main activity of ERAM is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ERAM is not available. You also can look at reviews of ERAM, open positions, location of ERAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERAM, employees, financial statistics.