BEAI

Contactgegevens BEAI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEAI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEAI

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 2 Avenue de la Foresterie 1170 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-75-12-00 32-26-75-12-00

Fax (fax): 32-26-75-13-05 32-26-75-13-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEAI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEAI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEAI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEAI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEAI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEAI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEAI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEAI
Products information BEAI

BTW identificatienummer (tax): BE07934020996
Ondernemingsnummer: 2747100830
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in BEAI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Architects - consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEAI
(Get full report from official database of BE for BEAI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEAI
Addition kinds of activities for BEAI

415100. Schoolbussen | School buses
17999938. Veilige of kluisinstallatie | Safe or vault installation
20980000. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
30890607. Vezel, gevulkaniseerd | Fiber, vulcanized
79480403. Harness Racing Driver | Harness racing driver

Werken bij BEAI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEAI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEAI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEAI. Looking for open vacancies in other companies

 • Automechanieker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je hebt een eerste ervaring als automecanicien - Je kan diagnoses uitvoeren op niveau

 • Onderhoudstechnieker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor technische interventies bij complexe machinelijnen. - U zorgt voor het preventief en curatief onderhuid van het moderne machinepark. - U wenst te werken tijdens de nacht, dag of in een ploegensysteem. - U zorgt voor een juiste rapportering aan de verantwoordelijke.

 • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

 • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

 • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

 • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: JBC Mode

  Type: Studentenjob

  Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

 • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SMO

  Type: Vaste Job

  Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

 • Enthousiaste, gedreven, Accountant (TERHAGEN)

  Regio: TERHAGEN

  Bedrijf: UniPartners IT - Financial - Engineering Services

  Type: Vaste Job

  Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, systemen, technologieën en mensen leidt. Je bepaalt zelf welk soort projecten (met een gemiddelde duur van zes maanden tot twee jaar) je doorloopt. We vinden het namelijk erg belangrijk om jouw persoonlijke ambities en groei zoveel mogelijk te ondersteunen. Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega’s. Angst voor routine is uit den boze: wanneer die om de hoek loert, zoeken we samen een ander project met nieuwe uitdagingen

 • Kelners m/v (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: HET KLAVERBLAD

  Type: Vaste Job

  Het Klaverblad is op zoek naar kelners om zijn team te versterken.

 • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

 • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: HPA

  Type: Flexijob

  Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van BEAI in sociale netwerken
Look for responds of BEAI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEAI. Laat een reactie achter voor BEAI. BEAI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEAI. Leave a respond for BEAI. BEAI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEAI op de google maps. Adres en contacten BEAI
Location of BEAI on the google maps. Address and contacts of BEAI

Andere gerelateerde bedrijven als come BEAI BEAI: PLANT DESIGN SERVICES | COIFFURE NATHALIE | GERDA COENEN | N. BOULANGER | IMPENS INTERIEUR

Other related companies as BEAI: PLANT DESIGN SERVICES | COIFFURE NATHALIE | GERDA COENEN | N. BOULANGER | IMPENS INTERIEUR

BEAI is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is BEAI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07934020996. Het bedrijf BEAI bevindt zich op het adres: 2 Avenue de la Foresterie 1170 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Architects - consultants. Producten gemaakt in BEAI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEAI is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEAI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEAI, openstaande posities, locatie van BEAI op de kaart.

BEAI is a company, that was registered 1999 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is BEAI, company assigned to the tax number BE07934020996. The company BEAI is located at the address: 2 Avenue de la Foresterie 1170 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Architects - consultants. Products created in BEAI were not found.
The main activity of BEAI is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BEAI is not available. You also can look at reviews of BEAI, open positions, location of BEAI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEAI, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEAI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEAI, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEAI, employees, financial statistics.