FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV
Private companiesFood and Kindred Products • FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV

Contactgegevens FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV

Regio (region): Duffel, België

Adres (address): Adolf Stocletln. 202b 2570 Duffel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-30-77-00 32-15-30-77-00

Fax (fax): 32-15-32-12-60 32-15-32-12-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV
Products information FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE05359100341
Ondernemingsnummer: 4453552246
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 469,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV
(Get full report from official database of BE for FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV
Addition kinds of activities for FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV

26550403. Cores, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Cores, fiber: made from purchased material
56519901. Jeans winkels | Jeans stores
61530201. Factoren van commercieel papier | Factors of commercial paper
76239903. Koelkast reparatie service | Refrigerator repair service
82229903. Technisch Instituut | Technical institute

Werken bij FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Monteur - inrichten van camionetten voor transportkoeling (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het atelier en staat in voor de ombouw van bestelwagens tot koelwagens. Daarnaast monteer je isotherme kasten op het chassis van bestelwagens/vrachtwagens.

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • logopedist m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

Zoek naar antwoorden van FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV. Laat een reactie achter voor FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV. FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV. Leave a respond for FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV. FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV op de google maps. Adres en contacten FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV
Location of FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV on the google maps. Address and contacts of FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV: FLLABORATOIRE DE BIOLOGIE MEDICALE BAUDUIN SPRL | Deglas A | HERBERT VANHAELEWIJN | FILIP VANSTEENKISTE | GOCA

Other related companies as FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV: FLLABORATOIRE DE BIOLOGIE MEDICALE BAUDUIN SPRL | Deglas A | HERBERT VANHAELEWIJN | FILIP VANSTEENKISTE | GOCA

FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Duffel, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05359100341. Het bedrijf FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV bevindt zich op het adres: Adolf Stocletln. 202b 2570 Duffel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 469,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electronic data processing - software. Producten gemaakt in FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV, openstaande posities, locatie van FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV op de kaart.

FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV is a company, that was registered 2005 in Duffel region, Belgium. Full name of company is FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV, company assigned to the tax number BE05359100341. The company FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV is located at the address: Adolf Stocletln. 202b 2570 Duffel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 469,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electronic data processing - software. Products created in FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV were not found.
The main activity of FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV is not available. You also can look at reviews of FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV, open positions, location of FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV, Duffel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV, Duffel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDATADIRECT TECHNOLOGIES NV, employees, financial statistics.