HOOGVELTS-STRUBBE

Contactgegevens HOOGVELTS-STRUBBE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOOGVELTS-STRUBBE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOOGVELTS-STRUBBE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE D'ALSEMBERG 220; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23435077 (+32-23435077) 23435077 (+32-23435077)

Fax (fax): +32 (67) 718-29-65 +32 (67) 718-29-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOOGVELTS-STRUBBE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOOGVELTS-STRUBBE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOOGVELTS-STRUBBE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOOGVELTS-STRUBBE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOOGVELTS-STRUBBE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOOGVELTS-STRUBBE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOOGVELTS-STRUBBE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOOGVELTS-STRUBBE
Products information HOOGVELTS-STRUBBE

BTW identificatienummer (tax): BE05871063232
Ondernemingsnummer: 3849304199
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 793,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in HOOGVELTS-STRUBBE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schilders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOOGVELTS-STRUBBE
(Get full report from official database of BE for HOOGVELTS-STRUBBE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOOGVELTS-STRUBBE
Addition kinds of activities for HOOGVELTS-STRUBBE

7515. Personenauto leasing | Passenger car leasing
399911. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
47250000. Touroperators | Tour operators
78190104. Directeuren, onafhankelijk: film | Directors, independent: motion picture
79410103. Voetbalclub | Football club
86410200. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations

Werken bij HOOGVELTS-STRUBBE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOOGVELTS-STRUBBE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOOGVELTS-STRUBBE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOOGVELTS-STRUBBE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Halfautomaat lasser - lasnaad leggen

  • Kassamedewerker Supermarkt (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag in een supermarkt werken? Lijkt kassamedewerker jou de ideale job? Wil je graag veel klantencontact? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • Verkoper slagerij (zaterdag- en zondagvoormiddag) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op zaterdagvoormiddag en zondag voormiddag mee te helpen met het bedienen van klanten te werken van 8.30-12.30u of van 9-12u ook eventueel op woensdag namiddag

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

  • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

  • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

Zoek naar antwoorden van HOOGVELTS-STRUBBE in sociale netwerken
Look for responds of HOOGVELTS-STRUBBE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOOGVELTS-STRUBBE. Laat een reactie achter voor HOOGVELTS-STRUBBE. HOOGVELTS-STRUBBE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOOGVELTS-STRUBBE. Leave a respond for HOOGVELTS-STRUBBE. HOOGVELTS-STRUBBE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOOGVELTS-STRUBBE op de google maps. Adres en contacten HOOGVELTS-STRUBBE
Location of HOOGVELTS-STRUBBE on the google maps. Address and contacts of HOOGVELTS-STRUBBE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOOGVELTS-STRUBBE HOOGVELTS-STRUBBE: BOULANGERIE FONK-MEURICE | RADIO MOETOEN | OMER DE VRIENDT | Reine Fabiola | MARIETTE VERLIEFDEN

Other related companies as HOOGVELTS-STRUBBE: BOULANGERIE FONK-MEURICE | RADIO MOETOEN | OMER DE VRIENDT | Reine Fabiola | MARIETTE VERLIEFDEN

HOOGVELTS-STRUBBE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOOGVELTS-STRUBBE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05871063232. Het bedrijf HOOGVELTS-STRUBBE bevindt zich op het adres: CHAUSSةE D'ALSEMBERG 220; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 793,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schilders. Producten gemaakt in HOOGVELTS-STRUBBE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOOGVELTS-STRUBBE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOOGVELTS-STRUBBE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOOGVELTS-STRUBBE, openstaande posities, locatie van HOOGVELTS-STRUBBE op de kaart.

HOOGVELTS-STRUBBE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOOGVELTS-STRUBBE, company assigned to the tax number BE05871063232. The company HOOGVELTS-STRUBBE is located at the address: CHAUSSةE D'ALSEMBERG 220; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 793,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schilders. Products created in HOOGVELTS-STRUBBE were not found.
The main activity of HOOGVELTS-STRUBBE is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOOGVELTS-STRUBBE is not available. You also can look at reviews of HOOGVELTS-STRUBBE, open positions, location of HOOGVELTS-STRUBBE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOOGVELTS-STRUBBE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOOGVELTS-STRUBBE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOOGVELTS-STRUBBE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOOGVELTS-STRUBBE, employees, financial statistics.