FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL
Private companiesRailroad Transportation • FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL

Contactgegevens FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Champ De L'Abby 2 4960 Malmedy - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-80-79-92-60 32-80-79-92-60

Fax (fax): 32-80-79-92-69 32-80-79-92-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL
Products information FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02617187500
Ondernemingsnummer: 5043792724
Hoofdstad (capital): 226,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 320,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Silk-screen printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL
(Get full report from official database of BE for FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL
Addition kinds of activities for FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL

20350108. Sojasaus | Soy sauce
32720102. Manhole covers of frames, beton | Manhole covers or frames, concrete
35320208. Scheiding machines, mineraal | Separating machinery, mineral
35410102. Broaching machines | Broaching machines
40110000. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
59610203. Elektronische kits en onderdelen, postorder | Electronic kits and parts, mail order

Werken bij FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

  • Albert Heijn Beveren medewerkers bakkerijafdeling (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de bakkerij in de Albert Heijn winkel zoeken wij 2 medewerkers optie vast. Je bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de bakkerij. Afbakken van producten, aanvullen van stock, aanvullen van de rekken, advies geven aan de klanten, vragen beantwoorden van de klanten.. Je bent bereid om te werken in een warme omgeving, maar ook in een koude. Flexibel uurrooster tussen 6u en 20.30u

  • Arbeider Spoorwegen (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Destelbergen, gespecialiseerd in de spoorwegen, zijn wij dringend op zoek naar 5 SPOORWEGARBEIDERS (M/V).  Ervaring is een pluspunt, maar onze klant investeert in zijn medewerkers. Ben jij gemotiveerd en wil je een mooie cent verdienen in de bouw, dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je vertrekt in team naar de verschillende werven, deze liggen over heel Vlaanderen en je dag ziet er als volg uit: Bils plaatsen kabels trekken putten graven materialen verplaatsen

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Zomergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Project Manager Business Processes & Systems (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan projecten voor onze verschillende operating units (DATS 24, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, …) en op functionele gebieden zoals Aankoop, Finance, HR of Logistiek. Waar die projecten zoal over gaan? Denk aan de transitzones in alle Colruyt winkels optimaliseren, een maaltijdboxformule ontwikkelen en lanceren, de Baby Aan Boord actie uitwerken, SharePoint technisch uitbouwen als belangrijkste tool om informatie te delen of e-invoicing opzetten met onze leveranciers. Als PM krijg je meteen een flinke verantwoordelijkheid! De grote projecten waar jij bij betrokken bent, hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden tot 1 jaar, hebben budgetten tot 1,5 miljoen euro en worden opgenomen door teams van ongeveer 5 tot 15 personen. Jouw rol is uitdagend en afwisselend. Bovendien kan je terugvallen op een ervaren coach. Zo zien jouw werkdagen eruit: - Je definieert de doelstellingen en scope door de vragen van de opdrachtgever kristalhelder te verwoorden. Je stelt vervolgens in overleg met o.a. analisten of business architect een projectplan op. -Je zet een projectorganisatie op met je team en de andere betrokkenen, zoekt de juiste resources hierbij en motiveert en stuurt je teamleden aan. -Je waakt over de timing, scope en kost en rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever. Je stuurt bij waar nodig. -Je stelt een communicatieplan op en maakt een stakeholder- en risicoanalyse die je opvolgt gedurende het project. - Je bent eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke realisatie en oplevering. - Je zorgt ervoor dat het project geborgen wordt in de organisatie. - Je sluit het project af en zorgt ervoor dat de lessons learned gedocumenteerd worden. -Je wisselt informatie uit met collega-projectmanagers. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, …) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL. Laat een reactie achter voor FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL. FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL. Leave a respond for FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL. FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL op de google maps. Adres en contacten FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL
Location of FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL on the google maps. Address and contacts of FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL: BANKEN & FILS | Nicole | BOMER SYSTEMS | FA. BREMS M. & I. & E. | LEONIDAS

Other related companies as FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL: BANKEN & FILS | Nicole | BOMER SYSTEMS | FA. BREMS M. & I. & E. | LEONIDAS

FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02617187500. Het bedrijf FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL bevindt zich op het adres: Champ De L'Abby 2 4960 Malmedy - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 226,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 320,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Silk-screen printing. Producten gemaakt in FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL, openstaande posities, locatie van FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL op de kaart.

FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL, company assigned to the tax number BE02617187500. The company FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL is located at the address: Champ De L'Abby 2 4960 Malmedy - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 226,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 320,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Silk-screen printing. Products created in FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL were not found.
The main activity of FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL is not available. You also can look at reviews of FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL, open positions, location of FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLIMARCO, LES ATELIERS DU RELAIS ASBL ASBL, employees, financial statistics.