Luyten Financieel Kantoor BVBA

Contactgegevens Luyten Financieel Kantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Luyten Financieel Kantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Luyten Financieel Kantoor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Markt 66; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 480 12 95 (+32-03 480 12 95) 03 480 12 95 (+32-03 480 12 95)

Fax (fax): 03 489 39 38 (+32-03 489 39 38) 03 489 39 38 (+32-03 489 39 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Luyten Financieel Kantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Luyten Financieel Kantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Luyten Financieel Kantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Luyten Financieel Kantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Luyten Financieel Kantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Luyten Financieel Kantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Luyten Financieel Kantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Luyten Financieel Kantoor BVBA
Products information Luyten Financieel Kantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07878540039
Ondernemingsnummer: 7409149169
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 545,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Luyten Financieel Kantoor BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Savings-banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Luyten Financieel Kantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for Luyten Financieel Kantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Luyten Financieel Kantoor BVBA
Addition kinds of activities for Luyten Financieel Kantoor BVBA

3567. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
762901. Elektrische reparatie van persoonlijke apparaten | Electrical personal use appliance repair
20769904. Oiticica olie | Oiticica oil
22110109. Vellen en lakens, katoen | Sheets and sheetings, cotton
22620200. Chemische bekleding of behandeling van mangemaakte breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of manmade broadwoven fabrics
22810302. Katoen garen, gesponnen | Cotton yarn, spun
28699914. Balsemende vloeistoffen | Embalming fluids
30890106. Kruiken, kunststoffen | Jars, plastics
36610101. Autotransformatoren voor telefooncentrales | Autotransformers for telephone switchboards

Werken bij Luyten Financieel Kantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Luyten Financieel Kantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Luyten Financieel Kantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Luyten Financieel Kantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingsmonteur / Onderhoudstechnieker regio Antwerpen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Mechelen, actief in de productie van verpakkingen, zoeken we een gemotiveerde STORINGSMONTEUR / ONDERHOUDSTECHNIEKER.

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • Bandenmonteurs (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 20 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Bertem. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • frituur medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: BOULEVARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van Luyten Financieel Kantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Luyten Financieel Kantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Luyten Financieel Kantoor BVBA. Laat een reactie achter voor Luyten Financieel Kantoor BVBA. Luyten Financieel Kantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Luyten Financieel Kantoor BVBA. Leave a respond for Luyten Financieel Kantoor BVBA. Luyten Financieel Kantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Luyten Financieel Kantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten Luyten Financieel Kantoor BVBA
Location of Luyten Financieel Kantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of Luyten Financieel Kantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Luyten Financieel Kantoor BVBA Luyten Financieel Kantoor BVBA: C.T.E.J. | PRINT EXPRESS | BULTHEEL | Jans Steven | Aemen n.v.

Other related companies as Luyten Financieel Kantoor BVBA: C.T.E.J. | PRINT EXPRESS | BULTHEEL | Jans Steven | Aemen n.v.

Luyten Financieel Kantoor BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Luyten Financieel Kantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07878540039. Het bedrijf Luyten Financieel Kantoor BVBA bevindt zich op het adres: Grote Markt 66; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 545,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Savings-banks. Producten gemaakt in Luyten Financieel Kantoor BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Luyten Financieel Kantoor BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Luyten Financieel Kantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Luyten Financieel Kantoor BVBA, openstaande posities, locatie van Luyten Financieel Kantoor BVBA op de kaart.

Luyten Financieel Kantoor BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Luyten Financieel Kantoor BVBA, company assigned to the tax number BE07878540039. The company Luyten Financieel Kantoor BVBA is located at the address: Grote Markt 66; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 545,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Savings-banks. Products created in Luyten Financieel Kantoor BVBA were not found.
The main activity of Luyten Financieel Kantoor BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Luyten Financieel Kantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of Luyten Financieel Kantoor BVBA, open positions, location of Luyten Financieel Kantoor BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Luyten Financieel Kantoor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Luyten Financieel Kantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Luyten Financieel Kantoor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Luyten Financieel Kantoor BVBA, employees, financial statistics.