AXA/ DEBUCK WINTEIN

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • AXA/ DEBUCK WINTEIN
Private companiesFurniture and Fixtures • AXA/ DEBUCK WINTEIN

Contactgegevens AXA/ DEBUCK WINTEIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXA/ DEBUCK WINTEIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXA/ DEBUCK WINTEIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paul Parmentierlaan 69; 8300; Knokke-Heist (Knokke), België

Telefoon (phone): 050 47 20 15 (+32-050 47 20 15) 050 47 20 15 (+32-050 47 20 15)

Fax (fax): 050 60 81 91 (+32-050 60 81 91) 050 60 81 91 (+32-050 60 81 91)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXA/ DEBUCK WINTEIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXA/ DEBUCK WINTEIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXA/ DEBUCK WINTEIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXA/ DEBUCK WINTEIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXA/ DEBUCK WINTEIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXA/ DEBUCK WINTEIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXA/ DEBUCK WINTEIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXA/ DEBUCK WINTEIN
Products information AXA/ DEBUCK WINTEIN

BTW identificatienummer (tax): BE06201202392
Ondernemingsnummer: 8365234375
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in AXA/ DEBUCK WINTEIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Savings-banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXA/ DEBUCK WINTEIN
(Get full report from official database of BE for AXA/ DEBUCK WINTEIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXA/ DEBUCK WINTEIN
Addition kinds of activities for AXA/ DEBUCK WINTEIN

20150400. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
34239915. Handgereedschap van juweliers | Jewelers' hand tools
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate
34480202. Rampen, geprefabriceerd metaal | Ramps, prefabricated metal
35929902. Zuigers en zuigerringen | Pistons and piston rings
36990105. Dynamotrons | Dynamotrons
59320000. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores

Werken bij AXA/ DEBUCK WINTEIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXA/ DEBUCK WINTEIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXA/ DEBUCK WINTEIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXA/ DEBUCK WINTEIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Betonarbeider (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de bouwsector zijn wij op zoek naar een betonarbeider Je zal volgende werkzaamheden uitvoeren: plaatsen van systeembekisting, gieten en polieren van beton.

  • Bevrachter Binnenvaart (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bevrachter / dispatcher ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van de correcte uitvoering van de opdrachten Melden en opstellen van rapporten voor QHSE-manager met betrekking tot logistieke afwijkingen en zelf eventueel corrigerende maatregelen voorstellen Het volgen van gepaste trainingen en opleidingen Leveranciers en opdrachtgevers informeren aangaande de lopende opdrachten Opvolgen van alle contractuele vastgelegde opdrachten Verwerken van incidentmeldingen volgens de noodplannen

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van AXA/ DEBUCK WINTEIN in sociale netwerken
Look for responds of AXA/ DEBUCK WINTEIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXA/ DEBUCK WINTEIN. Laat een reactie achter voor AXA/ DEBUCK WINTEIN. AXA/ DEBUCK WINTEIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXA/ DEBUCK WINTEIN. Leave a respond for AXA/ DEBUCK WINTEIN. AXA/ DEBUCK WINTEIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXA/ DEBUCK WINTEIN op de google maps. Adres en contacten AXA/ DEBUCK WINTEIN
Location of AXA/ DEBUCK WINTEIN on the google maps. Address and contacts of AXA/ DEBUCK WINTEIN

Andere gerelateerde bedrijven als come AXA/ DEBUCK WINTEIN AXA/ DEBUCK WINTEIN: HOEBEEK | LEA HUBIN | Sislab | Accountantskantoor Stessens Leo NV | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as AXA/ DEBUCK WINTEIN: HOEBEEK | LEA HUBIN | Sislab | Accountantskantoor Stessens Leo NV | BANCONTACT-MISTER CASH

AXA/ DEBUCK WINTEIN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AXA/ DEBUCK WINTEIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06201202392. Het bedrijf AXA/ DEBUCK WINTEIN bevindt zich op het adres: Paul Parmentierlaan 69; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 179,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Savings-banks. Producten gemaakt in AXA/ DEBUCK WINTEIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AXA/ DEBUCK WINTEIN is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXA/ DEBUCK WINTEIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXA/ DEBUCK WINTEIN, openstaande posities, locatie van AXA/ DEBUCK WINTEIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AXA/ DEBUCK WINTEIN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is AXA/ DEBUCK WINTEIN, company assigned to the tax number BE06201202392. The company AXA/ DEBUCK WINTEIN is located at the address: Paul Parmentierlaan 69; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 179,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Savings-banks. Products created in AXA/ DEBUCK WINTEIN were not found.
The main activity of AXA/ DEBUCK WINTEIN is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AXA/ DEBUCK WINTEIN is not available. You also can look at reviews of AXA/ DEBUCK WINTEIN, open positions, location of AXA/ DEBUCK WINTEIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXA/ DEBUCK WINTEIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXA/ DEBUCK WINTEIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXA/ DEBUCK WINTEIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXA/ DEBUCK WINTEIN, employees, financial statistics.