FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV
Private companiesNonclassifiable Establishments • FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV

Contactgegevens FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 12 9990 Maldegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-71-60-71 32-50-71-60-71

Fax (fax): 32-50-71-68-30 32-50-71-68-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV
Products information FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV

BTW identificatienummer (tax): BE05151184082
Ondernemingsnummer: 3211822509
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Photogravure printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV
(Get full report from official database of BE for FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV
Addition kinds of activities for FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV

753203. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis
809901. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services
28990106. Eucalyptus olie | Eucalyptus oil
30530205. Verpakking: stoommotoren, pijpkoppelingen, luchtcompressoren, enz. | Packing: steam engines, pipe joints, air compressors, etc.
30890216. Servies, kunststoffen | Tableware, plastics
34330201. Logs, gas open haard | Logs, gas fireplace
34430902. Pijp, grote diameter: metalen plaat | Pipe, large diameter: metal plate
51729905. Petroleummakelaars | Petroleum brokers
52310201. Verf | Paint
76299906. Gereedschapsherstelling, elektrisch | Tool repair, electric

Werken bij FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Webbekom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Brakel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV. Laat een reactie achter voor FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV. FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV. Leave a respond for FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV. FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV op de google maps. Adres en contacten FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV
Location of FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV on the google maps. Address and contacts of FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV: KBC | Promocon | PAUL GOYVAERTS | JEAN-MARIE DOUXFILS | CO-JOINT

Other related companies as FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV: KBC | Promocon | PAUL GOYVAERTS | JEAN-MARIE DOUXFILS | CO-JOINT

FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05151184082. Het bedrijf FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV bevindt zich op het adres: Industrielaan 12 9990 Maldegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 887,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Photogravure printing. Producten gemaakt in FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV, openstaande posities, locatie van FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV op de kaart.

FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV, company assigned to the tax number BE05151184082. The company FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV is located at the address: Industrielaan 12 9990 Maldegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 887,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Photogravure printing. Products created in FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV were not found.
The main activity of FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV is not available. You also can look at reviews of FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV, open positions, location of FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDRUKKERIJ-UITGEVERIJ PERKA NV, employees, financial statistics.