Institut de Beauté Antonella

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • Institut de Beauté Antonella
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • Institut de Beauté Antonella

Contactgegevens Institut de Beauté Antonella: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Institut de Beauté Antonella: address, phone, fax, email, website, opening hours

Institut de Beauté Antonella

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Milfort 6; 7011; Mons (Ghlin), België

Telefoon (phone): 065 36 42 19 (+32-065 36 42 19) 065 36 42 19 (+32-065 36 42 19)

Fax (fax): +32 (11) 954-50-14 +32 (11) 954-50-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Institut de Beauté Antonella: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Institut de Beauté Antonella"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Institut de Beauté Antonella"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Institut de Beauté Antonella, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Institut de Beauté Antonella. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Institut de Beauté Antonella, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Institut de Beauté Antonella. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Institut de Beauté Antonella
Products information Institut de Beauté Antonella

BTW identificatienummer (tax): BE09410858154
Ondernemingsnummer: 6431091308
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Solariums

Product categorie (product category): Saunas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Institut de Beauté Antonella
(Get full report from official database of BE for Institut de Beauté Antonella)

Aanvulling soorten activiteiten voor Institut de Beauté Antonella
Addition kinds of activities for Institut de Beauté Antonella

273101. Boeken, alleen publiceren | Books, publishing only
343301. Branders, ovens, boilers en strokers | Burners, furnaces, boilers, and strokers
539900. Diverse algemene koopwaarwinkels | Miscellaneous general merchandise stores
34430500. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
87480100. Testdiensten | Testing services

Werken bij Institut de Beauté Antonella: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Institut de Beauté Antonella: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Institut de Beauté Antonella. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Institut de Beauté Antonella. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C drankenhandel Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een drankenhandel te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur C om te leveren bij verschillende horecazaken. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je start om 6u - 7u en je werkt een 8-tal uur per dag. Weekendwerk komt nooit voor.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

Zoek naar antwoorden van Institut de Beauté Antonella in sociale netwerken
Look for responds of Institut de Beauté Antonella in social networks

Lees alle opmerkingen voor Institut de Beauté Antonella. Laat een reactie achter voor Institut de Beauté Antonella. Institut de Beauté Antonella bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Institut de Beauté Antonella. Leave a respond for Institut de Beauté Antonella. Institut de Beauté Antonella on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Institut de Beauté Antonella op de google maps. Adres en contacten Institut de Beauté Antonella
Location of Institut de Beauté Antonella on the google maps. Address and contacts of Institut de Beauté Antonella

Andere gerelateerde bedrijven als come Institut de Beauté Antonella Institut de Beauté Antonella: Forrier T | ELECTRO BOURBON | BIEBUYCK DRANKENSERVICE | GARAGE PAPY | EXPERT/M SOFTWARE

Other related companies as Institut de Beauté Antonella: Forrier T | ELECTRO BOURBON | BIEBUYCK DRANKENSERVICE | GARAGE PAPY | EXPERT/M SOFTWARE

Institut de Beauté Antonella is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Institut de Beauté Antonella, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09410858154. Het bedrijf Institut de Beauté Antonella bevindt zich op het adres: Rue de Milfort 6; 7011; Mons (Ghlin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Saunas. Lijst met producten zijn Solariums.
De hoofdactiviteit van Institut de Beauté Antonella is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Institut de Beauté Antonella is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Institut de Beauté Antonella, openstaande posities, locatie van Institut de Beauté Antonella op de kaart.

Institut de Beauté Antonella is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Institut de Beauté Antonella, company assigned to the tax number BE09410858154. The company Institut de Beauté Antonella is located at the address: Rue de Milfort 6; 7011; Mons (Ghlin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Saunas. List of products are Solariums.
The main activity of Institut de Beauté Antonella is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Institut de Beauté Antonella is not available. You also can look at reviews of Institut de Beauté Antonella, open positions, location of Institut de Beauté Antonella on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Institut de Beauté Antonella, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Institut de Beauté Antonella, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Institut de Beauté Antonella, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Institut de Beauté Antonella, employees, financial statistics.