C.T.C. Cardio Fitness

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • C.T.C. Cardio Fitness
Private companiesGeneral Merchandise Stores • C.T.C. Cardio Fitness

Contactgegevens C.T.C. Cardio Fitness: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.T.C. Cardio Fitness: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.T.C. Cardio Fitness

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pierre Debbautstraat 6; 8200; Brugge (Sint-Michiels), België

Telefoon (phone): 050 39 28 56; 050 39 28 55 (+32-050 39 28 56; 050 39 28 55) 050 39 28 56; 050 39 28 55 (+32-050 39 28 56; 050 39 28 55)

Fax (fax): 050 39 25 36 (+32-050 39 25 36) 050 39 25 36 (+32-050 39 25 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.T.C. Cardio Fitness: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.T.C. Cardio Fitness"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.T.C. Cardio Fitness"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.T.C. Cardio Fitness, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.T.C. Cardio Fitness. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.T.C. Cardio Fitness, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.T.C. Cardio Fitness. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.T.C. Cardio Fitness
Products information C.T.C. Cardio Fitness

BTW identificatienummer (tax): BE04968811035
Ondernemingsnummer: 2229644775
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Fitness centres

Product categorie (product category): Saunas

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.T.C. Cardio Fitness
(Get full report from official database of BE for C.T.C. Cardio Fitness)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.T.C. Cardio Fitness
Addition kinds of activities for C.T.C. Cardio Fitness

17969906. Installatie van verontreiniging apparatuur | Pollution control equipment installation
20350206. Pickles, azijn | Pickles, vinegar
20410102. Cakemeel | Cake flour
25179904. Stereo kasten, hout | Stereo cabinets, wood
28999939. Plastic hout | Plastic wood
50310307. ramen | Windows
51310100. Stukgoederen en andere stoffen | Piece goods and other fabrics
79970200. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs

Werken bij C.T.C. Cardio Fitness: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.T.C. Cardio Fitness: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.T.C. Cardio Fitness. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.T.C. Cardio Fitness. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • JOBSTUDENT KOERIER&Frituur hulp (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: POKER FRIET

    Type: Studentenjob

    Je werk in frituur in jouw vrije tijd. Jouw Shift begint 18:00 tot 23:00.

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van C.T.C. Cardio Fitness in sociale netwerken
Look for responds of C.T.C. Cardio Fitness in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.T.C. Cardio Fitness. Laat een reactie achter voor C.T.C. Cardio Fitness. C.T.C. Cardio Fitness bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.T.C. Cardio Fitness. Leave a respond for C.T.C. Cardio Fitness. C.T.C. Cardio Fitness on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.T.C. Cardio Fitness op de google maps. Adres en contacten C.T.C. Cardio Fitness
Location of C.T.C. Cardio Fitness on the google maps. Address and contacts of C.T.C. Cardio Fitness

Andere gerelateerde bedrijven als come C.T.C. Cardio Fitness C.T.C. Cardio Fitness: Faculty Club | Garni (Hotel) | Argenta | Lucia Styling | MOTTIAUX P EBENISTERIE

Other related companies as C.T.C. Cardio Fitness: Faculty Club | Garni (Hotel) | Argenta | Lucia Styling | MOTTIAUX P EBENISTERIE

C.T.C. Cardio Fitness is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.T.C. Cardio Fitness, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04968811035. Het bedrijf C.T.C. Cardio Fitness bevindt zich op het adres: Pierre Debbautstraat 6; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 761,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Saunas. Lijst met producten zijn Fitness centres.
De hoofdactiviteit van C.T.C. Cardio Fitness is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.T.C. Cardio Fitness is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.T.C. Cardio Fitness, openstaande posities, locatie van C.T.C. Cardio Fitness op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.T.C. Cardio Fitness is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.T.C. Cardio Fitness, company assigned to the tax number BE04968811035. The company C.T.C. Cardio Fitness is located at the address: Pierre Debbautstraat 6; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 761,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Saunas. List of products are Fitness centres.
The main activity of C.T.C. Cardio Fitness is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of C.T.C. Cardio Fitness is not available. You also can look at reviews of C.T.C. Cardio Fitness, open positions, location of C.T.C. Cardio Fitness on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.T.C. Cardio Fitness, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.T.C. Cardio Fitness, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.T.C. Cardio Fitness, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.T.C. Cardio Fitness, employees, financial statistics.