BELBAL

Contactgegevens BELBAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELBAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELBAL

Regio (region): Erpe-Mere, België

Adres (address): 18, Joseph Cardijnstraat 9420 Erpe-Mere - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-60-53-00 32-53-60-53-00

Fax (fax): 32-53-80-23-26 32-53-80-23-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELBAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELBAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELBAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELBAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELBAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELBAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELBAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELBAL
Products information BELBAL

BTW identificatienummer (tax): BE09753356933
Ondernemingsnummer: 8750030517
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 716,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BELBAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Balloons, inflatable

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELBAL
(Get full report from official database of BE for BELBAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELBAL
Addition kinds of activities for BELBAL

386199. Fotografische apparatuur en benodigdheden, nec | Photographic equipment and supplies, nec
26530206. Partities, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, solid fiber: made from purchased materials
29110602. Benzol (petroleumraffinage) | Benzol (petroleum refining)
32550304. Ladle baksteen, klei | Ladle brick, clay
37140114. Gastanks, motorvoertuig | Gas tanks, motor vehicle
38120304. Controle ontvangers | Control receivers
38290312. Surveillance instrumenten en accessoires | Surveying instruments and accessories
50870604. Funeral director's apparatuur en benodigdheden | Funeral director's equipment and supplies
50910704. Buitenboordmotoren | Outboard motors
80699904. Kraamkliniek | Maternity hospital

Werken bij BELBAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELBAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELBAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELBAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpboekhouder te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als hulpboekhouder m/v sta je in voor volgende taken en verantwoordelijkheden: Inboeken van aankoopfacturen Verwerking verkoopsfacturen Financiële verrichtingen Intrastat Kredietverzekering Debiteurenbeheer Algemene administratieve taken verbonden met de boekhouding Ondersteuning facturatie Bijspringen telefonische oproepen

 • schoonmaker/ster (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Jobfixers Tielt Industry

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een schoonmaakbedrijf regio Pittem zijn wij op zoek naar een poetsdame. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan opstarten om 6.00 uur. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld waarmee je naar de verschillende posten kunt rijden.

 • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

 • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Actief Interim Kapellen

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen, alleenstaanden en koppels wonende in de regio van Kapellen. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen, wassen en strijken en eventueel het bereiden van maaltijden. Dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

  Type: Dienstenchequebaan

  Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

 • Lasser (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Studentenjob

  Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

 • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

  Regio: WENDUINE

  Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

 • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

 • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: MAXUS

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

 • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van BELBAL in sociale netwerken
Look for responds of BELBAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELBAL. Laat een reactie achter voor BELBAL. BELBAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELBAL. Leave a respond for BELBAL. BELBAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELBAL op de google maps. Adres en contacten BELBAL
Location of BELBAL on the google maps. Address and contacts of BELBAL

Andere gerelateerde bedrijven als come BELBAL BELBAL: HENDRIK GIELEN | NENUPHAR | GLAVERBEL | PATINE EMOI | AGNES DE SMET

Other related companies as BELBAL: HENDRIK GIELEN | NENUPHAR | GLAVERBEL | PATINE EMOI | AGNES DE SMET

BELBAL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Erpe-Mere, België. De volledige naam van het bedrijf is BELBAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09753356933. Het bedrijf BELBAL bevindt zich op het adres: 18, Joseph Cardijnstraat 9420 Erpe-Mere - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 716,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Balloons, inflatable. Producten gemaakt in BELBAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELBAL is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELBAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELBAL, openstaande posities, locatie van BELBAL op de kaart.

BELBAL is a company, that was registered 1988 in Erpe-Mere region, Belgium. Full name of company is BELBAL, company assigned to the tax number BE09753356933. The company BELBAL is located at the address: 18, Joseph Cardijnstraat 9420 Erpe-Mere - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 716,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Balloons, inflatable. Products created in BELBAL were not found.
The main activity of BELBAL is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BELBAL is not available. You also can look at reviews of BELBAL, open positions, location of BELBAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELBAL, Erpe-Mere: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELBAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELBAL, Erpe-Mere: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELBAL, employees, financial statistics.