FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV

Contactgegevens FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pulsebaan 50, Internal Postal Box 1 BP 1 2242 Zandhoven - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-66-00-66 32-34-66-00-66

Fax (fax): 32-34-66-00-67 32-34-66-00-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV
Products information FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE05461547851
Ondernemingsnummer: 4042938232
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers and magazines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV

508509. Apparatuur en apparatuur voor krachtoverbrenging | Power transmission equipment and apparatus
804902. Fysiotherapeut | Physical therapist
32750202. Isolerende gips, gips | Insulating plaster, gypsum
35559901. Bronzen of uitstrijkmachines voor de drukkerij | Bronzing or dusting machines for the printing trade
37140208. Gears, motorvoertuig | Gears, motor vehicle
38410411. Messen, chirurgisch | Knives, surgical
51490902. Thee | Tea
67999904. Venture capital bedrijven | Venture capital companies
87480301. Radioconsultant | Radio consultant

Werken bij FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor H&M Brugge zoeken wij gemotiveerde winkelbedienden - verkopers - verkoopsters - verkoopsmedewerkers Taken : camion helpen uitladen stock uitpakken en labelen winkel verkoopsklaar zetten kledij plooien paskamercontrole kledij terug hangen na paskamerdienst

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een planner. Taken : De planning verzorgen van onze activiteiten binnen de industriële reiniging. Inplannen van personen, voertuigen en materialen op diverse werven. De nodige documenten voorbereiden die nodig zijn bij het uitvoeren van de jobs op de werven (werkbons, attesten, …) Contacten onderhouden met de operators en klanten. Afvaltransporten organiseren ADR wetgeving opvolgen in de praktijk

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (voltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Berlaar-Itegem - uitstekend betaald (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Poetshulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Mariakerke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV. FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV. Leave a respond for FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV. FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV
Location of FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV: Carré Croisanterie | MARTINE BRUNEEL | ESSO | Lacroix Bernard | Baticam Alvaro Domingos

Other related companies as FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV: Carré Croisanterie | MARTINE BRUNEEL | ESSO | Lacroix Bernard | Baticam Alvaro Domingos

FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05461547851. Het bedrijf FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Pulsebaan 50, Internal Postal Box 1 BP 1 2242 Zandhoven - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 693,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Newspapers and magazines. Producten gemaakt in FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV op de kaart.

FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE05461547851. The company FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV is located at the address: Pulsebaan 50, Internal Postal Box 1 BP 1 2242 Zandhoven - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 693,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Newspapers and magazines. Products created in FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV, open positions, location of FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEURO PUBLI NET INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.