FLDE BALLON NV

Contactgegevens FLDE BALLON NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE BALLON NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE BALLON NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Generaal Lemanstr. 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-09-17-10 32-33-09-17-10

Fax (fax): 32-33-09-17-90 32-33-09-17-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE BALLON NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE BALLON NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE BALLON NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE BALLON NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE BALLON NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE BALLON NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE BALLON NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE BALLON NV
Products information FLDE BALLON NV

BTW identificatienummer (tax): BE08422363281
Ondernemingsnummer: 9741546630
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 192,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLDE BALLON NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Children's books, publishing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE BALLON NV
(Get full report from official database of BE for FLDE BALLON NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE BALLON NV
Addition kinds of activities for FLDE BALLON NV

2673. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
07520000. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
20999920. Groenten, geschild voor de handel | Vegetables, peeled for the trade
36740202. Hybride geïntegreerde schakelingen | Hybrid integrated circuits
38610104. Film, gevoelige film, röntgenfoto, still camera, enz. | Film, sensitized motion picture, x-ray, still camera, etc.
39491100. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
42159903. Pakket levering, voertuig | Package delivery, vehicular
51690207. Industriële gassen | Industrial gases
86410101. Burgers unie | Citizens union

Werken bij FLDE BALLON NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE BALLON NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE BALLON NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE BALLON NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint Martens Latem.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Huishoudhulp Bocholt (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van FLDE BALLON NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDE BALLON NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE BALLON NV. Laat een reactie achter voor FLDE BALLON NV. FLDE BALLON NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE BALLON NV. Leave a respond for FLDE BALLON NV. FLDE BALLON NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE BALLON NV op de google maps. Adres en contacten FLDE BALLON NV
Location of FLDE BALLON NV on the google maps. Address and contacts of FLDE BALLON NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE BALLON NV FLDE BALLON NV: JOLI SPORT | G.P. CONSTRUCT | LEON LERNO | MAISON SCHIERLINCK | ROBBEETS

Other related companies as FLDE BALLON NV: JOLI SPORT | G.P. CONSTRUCT | LEON LERNO | MAISON SCHIERLINCK | ROBBEETS

FLDE BALLON NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE BALLON NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08422363281. Het bedrijf FLDE BALLON NV bevindt zich op het adres: Generaal Lemanstr. 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 192,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Children's books, publishing. Producten gemaakt in FLDE BALLON NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE BALLON NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE BALLON NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE BALLON NV, openstaande posities, locatie van FLDE BALLON NV op de kaart.

FLDE BALLON NV is a company, that was registered 1993 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLDE BALLON NV, company assigned to the tax number BE08422363281. The company FLDE BALLON NV is located at the address: Generaal Lemanstr. 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 192,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Children's books, publishing. Products created in FLDE BALLON NV were not found.
The main activity of FLDE BALLON NV is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE BALLON NV is not available. You also can look at reviews of FLDE BALLON NV, open positions, location of FLDE BALLON NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE BALLON NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE BALLON NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE BALLON NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE BALLON NV, employees, financial statistics.