VAN DER MOLEN & ZN NV

Contactgegevens VAN DER MOLEN & ZN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DER MOLEN & ZN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DER MOLEN & ZN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Staatsbaan 254; 3210; Lubbeek, België

Telefoon (phone): 016 62 14 64; 016 62 26 61 (+32-016 62 14 64; 016 62 26 61) 016 62 14 64; 016 62 26 61 (+32-016 62 14 64; 016 62 26 61)

Fax (fax): 016 62 21 86 (+32-016 62 21 86) 016 62 21 86 (+32-016 62 21 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DER MOLEN & ZN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DER MOLEN & ZN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DER MOLEN & ZN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DER MOLEN & ZN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DER MOLEN & ZN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DER MOLEN & ZN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DER MOLEN & ZN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DER MOLEN & ZN NV
Products information VAN DER MOLEN & ZN NV

BTW identificatienummer (tax): BE02252166748
Ondernemingsnummer: 4528259277
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 875,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Heating (Central) - Installation; Air conditioning - Installation

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DER MOLEN & ZN NV
(Get full report from official database of BE for VAN DER MOLEN & ZN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DER MOLEN & ZN NV
Addition kinds of activities for VAN DER MOLEN & ZN NV

308800. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
23290303. Voetbaluniforms: mannen, jongeren en jongens | Football uniforms: men's, youths', and boys'
28910105. Afdichtingswas | Sealing wax
35550503. Type: lood, staal, messing, koper geconfronteerd, enz. | Type: lead, steel, brass, copper faced, etc.
36480109. Schijnwerpers | Searchlights
39650303. Bevestigingen, haken en ogen | Fasteners, hooks and eyes
79970203. Zwemclub, lidmaatschap | Swimming club, membership

Werken bij VAN DER MOLEN & ZN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DER MOLEN & ZN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DER MOLEN & ZN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DER MOLEN & ZN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Eeklo zijn wij op zoek naar een vloerder. (M/V) tegels/klinkers voor opritten & terrassen hoofdzakelijk particuliere projecten

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Schoonmaak Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je nog op zoek naar een job met veel enjoy? Wij zoeken enthousiaste collega's om het ASAP team te vervolledigen! Je kan eigen uren bepalen zodat dit steeds combineerbaar is met het gezin. Je bent iemand die steeds zelfstandig kan werken en bent steeds bereid gezinnen te helpen in hun huishouden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderbelle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERBELLE)

    Regio: DENDERBELLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent bakkerij M/V gezocht (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Hamont/Overpelt zijn we op zoek naar jobstudenten die op zaterdag beschikbaar zijn. En/of zondag om de 14dagen beschikbaar zijn. Als jobstudent bestaan jouw taken uit het meehelpen in de bakkerij.

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

Zoek naar antwoorden van VAN DER MOLEN & ZN NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN DER MOLEN & ZN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DER MOLEN & ZN NV. Laat een reactie achter voor VAN DER MOLEN & ZN NV. VAN DER MOLEN & ZN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DER MOLEN & ZN NV. Leave a respond for VAN DER MOLEN & ZN NV. VAN DER MOLEN & ZN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DER MOLEN & ZN NV op de google maps. Adres en contacten VAN DER MOLEN & ZN NV
Location of VAN DER MOLEN & ZN NV on the google maps. Address and contacts of VAN DER MOLEN & ZN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DER MOLEN & ZN NV VAN DER MOLEN & ZN NV: WOUTERS & HENDRIX | PANTEC BVBA | Concept et Forme S.A. | FR?D?RIC JAVOTTE | M.A. HANOCQ

Other related companies as VAN DER MOLEN & ZN NV: WOUTERS & HENDRIX | PANTEC BVBA | Concept et Forme S.A. | FR?D?RIC JAVOTTE | M.A. HANOCQ

VAN DER MOLEN & ZN NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DER MOLEN & ZN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02252166748. Het bedrijf VAN DER MOLEN & ZN NV bevindt zich op het adres: Staatsbaan 254; 3210; Lubbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 875,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Air conditioning - Installation.
De hoofdactiviteit van VAN DER MOLEN & ZN NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DER MOLEN & ZN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DER MOLEN & ZN NV, openstaande posities, locatie van VAN DER MOLEN & ZN NV op de kaart.

VAN DER MOLEN & ZN NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DER MOLEN & ZN NV, company assigned to the tax number BE02252166748. The company VAN DER MOLEN & ZN NV is located at the address: Staatsbaan 254; 3210; Lubbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 875,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation; Air conditioning - Installation.
The main activity of VAN DER MOLEN & ZN NV is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DER MOLEN & ZN NV is not available. You also can look at reviews of VAN DER MOLEN & ZN NV, open positions, location of VAN DER MOLEN & ZN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DER MOLEN & ZN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DER MOLEN & ZN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DER MOLEN & ZN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DER MOLEN & ZN NV, employees, financial statistics.